Connect with us

Nieuwste

Marco Borsato doorbreekt eindelijk de stilte: ‘Strijdvaardig’

Marco Borsato

Nadat duidelijk werd dat er ook een aangifte is van een The Voice-kandidaat, reageerde Marco Borsato heel strijdvaardig. De zanger laat voor het eerst sinds maanden nog eens iets van zich horen.

Het OM kondigde gisteren aan dat er een strafrechtelijk onderzoek is geopend naar de vier verdachten in het schandaal rond de talentenjacht. Daarbij gaat het ook om Marco Borsato. Dat is vreemd, want de eerdere aangifte tegen de zanger is niet gelinkt aan The Voice.

Nieuwe aangifte

De aangifte tegen Marco Borsato gaat over aanranding in de privésfeer en dus niet over een kandidaat. De advocaten van de zanger beklemtoonden eerder nog dat er geen aangifte is gedaan in het kader van The Voice.

Maar nu blijkt dat er toch een aangifte ligt in de zaak rond de talentenjacht. Dat zou betekenen dat er een nieuwe aangifte is gedaan.

Strijdvaardig

Evert Santegoeds kon de advocaat van de zanger, Geert-Jan Knoops, spreken. “Dat er nu ook in de Voice-zaak aangifte tegen Marco gedaan zou zijn is nieuw. Vorige maand heeft het Openbaar Ministerie nog laten weten dat er tegen Marco geen aangifte lag. Dat zou dan echt iets van de laatste weken moeten zijn.”

De advocaat had een uitgebreid gesprek met zijn cliënt. “Knoops heeft lang met Marco gesproken. We hebben hem nooit meer gezien sinds deze affaire is losgebarsten, maar vanmorgen klonk hij kennelijk wel strijdvaardig toen hij zijn advocaat aan de lijn had.”