-

Nieuwste

Marco Borsato doorbreekt eindelijk de stilte: ‘Strijdvaardig’

Marco Borsato

Nadat duidelijk werd dat er ook een aangifte is van een The Voice-kandidaat, reageerde Marco Borsato heel strijdvaardig. De zanger laat voor het eerst sinds maanden nog eens iets van zich horen.

Het OM kondigde gisteren aan dat er een strafrechtelijk onderzoek is geopend naar de vier verdachten in het schandaal rond de talentenjacht. Daarbij gaat het ook om Marco Borsato. Dat is vreemd, want de eerdere aangifte tegen de zanger is niet gelinkt aan The Voice.

Nieuwe aangifte

De aangifte tegen Marco Borsato gaat over aanranding in de privésfeer en dus niet over een kandidaat. De advocaten van de zanger beklemtoonden eerder nog dat er geen aangifte is gedaan in het kader van The Voice.

Maar nu blijkt dat er toch een aangifte ligt in de zaak rond de talentenjacht. Dat zou betekenen dat er een nieuwe aangifte is gedaan.

Strijdvaardig

Evert Santegoeds kon de advocaat van de zanger, Geert-Jan Knoops, spreken. “Dat er nu ook in de Voice-zaak aangifte tegen Marco gedaan zou zijn is nieuw. Vorige maand heeft het Openbaar Ministerie nog laten weten dat er tegen Marco geen aangifte lag. Dat zou dan echt iets van de laatste weken moeten zijn.”

De advocaat had een uitgebreid gesprek met zijn cliënt. “Knoops heeft lang met Marco gesproken. We hebben hem nooit meer gezien sinds deze affaire is losgebarsten, maar vanmorgen klonk hij kennelijk wel strijdvaardig toen hij zijn advocaat aan de lijn had.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder