Connect with us

Nieuwste

Nieuwe beelden tonen dat Marco Borsato het heel gezellig heeft

Marco Borsato

Het is alweer maanden geleden dat Marco Borsato zich nog eens in het openbaar liet zien. Sinds de aangifte wegens aanranding van een minderjarige en het daaropvolgende The Voice-schandaal is het opvallend stil rond de zanger. Nu is hij toch weer gespot. Marco kocht blijkbaar een vuurtafel met een wandhaard in het Haardcenter.

Vorige week werd duidelijk dat er nog een aangifte is gedaan tegen Marco Borsato. Ditmaal ook in het kader van The Voice. Het Openbaar Ministerie bevestigde inmiddels dat er een strafrechtelijk onderzoek loopt naar de vier hoofdverdachten, Ali B, Marco Borsato, Jeroen Rietbergen en een itemregisseur.

Naar aanleiding van dit nieuws was te horen dat Marco heel strijdvaardig is en het onderzoek met vertrouwen tegemoet ziet. Toch zijn er andere geluiden. Misdaadjournalist John van den Heuvel zegt dat de zanger een jarenlange celstraf boven het hoofd hangt.

Verwijderd

Hoewel de zanger al maanden verstoppertje speelt, besloot hij om toch uitgebreid te gaan shoppen. Blijkbaar kocht hij een gave vuurtafel bij het Haardcenter. De medewerkers konden het niet laten om een kiekje te nemen. Dat moest dan ook op Instagram. Wellicht vond het management van Marco dit toch niet zo leuk en vroegen ze om de foto te verwijderen. Dat is inmiddels ook gebeurd. Hieronder zie je hoe de zanger er nu uitziet!