-

Nieuwste

Nieuwe beelden tonen dat Marco Borsato het heel gezellig heeft

Marco Borsato

Het is alweer maanden geleden dat Marco Borsato zich nog eens in het openbaar liet zien. Sinds de aangifte wegens aanranding van een minderjarige en het daaropvolgende The Voice-schandaal is het opvallend stil rond de zanger. Nu is hij toch weer gespot. Marco kocht blijkbaar een vuurtafel met een wandhaard in het Haardcenter.

Vorige week werd duidelijk dat er nog een aangifte is gedaan tegen Marco Borsato. Ditmaal ook in het kader van The Voice. Het Openbaar Ministerie bevestigde inmiddels dat er een strafrechtelijk onderzoek loopt naar de vier hoofdverdachten, Ali B, Marco Borsato, Jeroen Rietbergen en een itemregisseur.

Naar aanleiding van dit nieuws was te horen dat Marco heel strijdvaardig is en het onderzoek met vertrouwen tegemoet ziet. Toch zijn er andere geluiden. Misdaadjournalist John van den Heuvel zegt dat de zanger een jarenlange celstraf boven het hoofd hangt.

Verwijderd

Hoewel de zanger al maanden verstoppertje speelt, besloot hij om toch uitgebreid te gaan shoppen. Blijkbaar kocht hij een gave vuurtafel bij het Haardcenter. De medewerkers konden het niet laten om een kiekje te nemen. Dat moest dan ook op Instagram. Wellicht vond het management van Marco dit toch niet zo leuk en vroegen ze om de foto te verwijderen. Dat is inmiddels ook gebeurd. Hieronder zie je hoe de zanger er nu uitziet!

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder