-

Economie

André Hazes en Dennis Schouten hebben zware ruzie

Jan Roos en Dennis Schouten publiceerden vorige week een verwoestend artikel over André Hazes. Het is duidelijk dat de zanger met verslavingen kampte. Nu schrijven de heren van Roddelpraat dat Hazes nog altijd problemen heeft. En dat is bij de zanger in het verkeerde keelgat geschoten.

Onlangs liet André op Instagram weten dat hij voor het eerst in zijn leven een eigen kantoor heeft. Dat wilde hij maar al te graag delen met zijn volgers. “Ik laat het even zien, gewoon omdat ik trots ben.”

De heren van Roddelpraat hadden meteen in de gaten dat de zanger zich een beetje vreemd gedroeg. Hij maakte enkele rare opmerkingen en zat continu in zijn haar. Volgens hen zit André dan ook weer aan de drugs.

André kon er niet om lachen. Juicekanaal Reality FBI schreef op Instagram: “Tussen André Hazes en Dennis Schouten lijkt een kleine frictie te zijn ontstaan. Uit onderzoek blijkt dat André Dennis ontvolgd heeft toen Roddelpraat een artikel plaatste over André.”

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder