Connect with us

Nieuwste

Waylon weigert sorry te zeggen bij Jinek

Waylon

Volgende week zal Waylon dan toch niet te gast zijn bij Jinek om er zijn eerste interview na zijn affaire te geven. Het optreden van de zanger is in goed overleg met zijn management afgezegd.

Een woordvoerder laat eten: “Er is vanuit de (show)media – vooraf – zoveel inhoud aan dit gesprek gegeven, dat beide partijen daar nu van afzien. Wij wensen hem uiteraard het allerbeste en hopen Waylon snel weer te zien aan tafel bij Eva.”

In de talkshow zou Waylon het hebben over zijn muziek, maar ook over zijn overspel. Roddelkanalen brachten aan het licht dat de zanger Bibi Breijman zou bedrogen hebben, terwijl ze zwanger was van hun tweede kindje. In een ondertussen verwijderd bericht op Instagram gaf hij toe dat hij het inderdaad had verbrod. Later klonk het dat ze hun problemen samen zouden oplossen.

Bibi van haar kant liet weten dat ze heel boos was op hem, maar dat die woede haar ook niet meteen verder hielp. “Ik heb voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter.”