-

Nieuwste

Waylon weigert sorry te zeggen bij Jinek

Waylon

Volgende week zal Waylon dan toch niet te gast zijn bij Jinek om er zijn eerste interview na zijn affaire te geven. Het optreden van de zanger is in goed overleg met zijn management afgezegd.

Een woordvoerder laat eten: “Er is vanuit de (show)media – vooraf – zoveel inhoud aan dit gesprek gegeven, dat beide partijen daar nu van afzien. Wij wensen hem uiteraard het allerbeste en hopen Waylon snel weer te zien aan tafel bij Eva.”

In de talkshow zou Waylon het hebben over zijn muziek, maar ook over zijn overspel. Roddelkanalen brachten aan het licht dat de zanger Bibi Breijman zou bedrogen hebben, terwijl ze zwanger was van hun tweede kindje. In een ondertussen verwijderd bericht op Instagram gaf hij toe dat hij het inderdaad had verbrod. Later klonk het dat ze hun problemen samen zouden oplossen.

Bibi van haar kant liet weten dat ze heel boos was op hem, maar dat die woede haar ook niet meteen verder hielp. “Ik heb voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder