-

Nieuwste

Sylvie Meis en echtgenoot wonen niet meer samen

Sylvie Meis

Sylvie Meis stapte bijna twee jaar geleden in het huwelijksbootje met Niclas Castello. Het koppel zit echter allesbehalve iedere ochtend gezellig aan de ontbijttafel. Integendeel. Ze hebben een zogenaamd modern marriage en wonen niet samen. “Gelukkig is er FaceTime tegenwoordig”, klinkt het.

In het YouTube-programma ‘Open kaart’ gunt de diva ons een kijkje in haar drukke leven en is ze ook openhartig over haar relatie. Zo onthult ze dat ze een modern huwelijk hebben. Sylvie geeft aan dat ze gelukkig is in de liefde. Haar geheim? “Praten met elkaar. Mijn man en ik wonen niet samen. Wij hebben een modern marriage, waarbij we elkaar zien in de weekenden en op vakanties. Gelukkig is er FaceTime tegenwoordig.”

Ex-partners

De presentatrice vindt het ook niet leuk wanneer er weer eens lijstje van ex-partners van haar in de media verschijnen. “Dat vind ik zo verschrikkelijk. Ik kan je niet vertellen hoe verschrikkelijk ik dat vind. Maar die lijst, like honestly. Welke vrouw van 44 heeft niet een lijstje waar tien of twaalf mannen op staan? Alsof het een soort lijstje of shame is. Alsof ik een soort maneater ben.”

De blondine legt uit dat ze gewoon iemand is die graag intensief leeft en van de liefde houdt. “Ik leef mijn leven heel intens. Ik houd van verliefd zijn. Ik vind het heerlijk om helemaal te focussen op iemand.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder