-

Nieuwste

Moeder Wesley Sneijder ondergaat laatste chemo: ‘De hel’

Wesley

De familie Sneijder kreeg in mei vreselijk nieuws te verwerken. De moeder van Wesley Sneijder, Sylvia, heeft een longtumor. Zoon Rodney laat weten dat zijn moeder vandaag haar laatste chemokuur krijgt. Onder een foto van Sylvia in het ziekenhuis laat hij weten: “Ik ben enorm trots op je.”

Sylvia heeft al langer last van gezondheidsproblemen. Ze leed aan ademhalingsproblemen en benauwdheid. Aanvankelijk dachten de dokters aan bronchitis. Maar tijdens een vakantie in Turkije kreeg ze de diagnose van een longtumor. Rodney zegt dat de hele familie door een hel gaat. De jongeman steunt zijn moeder door dik en dun. “M’n moeder is een sterke vrouw en gaat knokken om erbovenop te komen.”

Nu ondergaat Sylvia haar laatste chemo. Hij bewondert de kracht en sterkte van zijn moeder. Schoonzus Claudia zegt dat het nu tijd is om de ruimte te vinden om te herstellen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder