Connect with us

Nieuwste

Moeder Wesley Sneijder ondergaat laatste chemo: ‘De hel’

Wesley

De familie Sneijder kreeg in mei vreselijk nieuws te verwerken. De moeder van Wesley Sneijder, Sylvia, heeft een longtumor. Zoon Rodney laat weten dat zijn moeder vandaag haar laatste chemokuur krijgt. Onder een foto van Sylvia in het ziekenhuis laat hij weten: “Ik ben enorm trots op je.”

Sylvia heeft al langer last van gezondheidsproblemen. Ze leed aan ademhalingsproblemen en benauwdheid. Aanvankelijk dachten de dokters aan bronchitis. Maar tijdens een vakantie in Turkije kreeg ze de diagnose van een longtumor. Rodney zegt dat de hele familie door een hel gaat. De jongeman steunt zijn moeder door dik en dun. “M’n moeder is een sterke vrouw en gaat knokken om erbovenop te komen.”

Nu ondergaat Sylvia haar laatste chemo. Hij bewondert de kracht en sterkte van zijn moeder. Schoonzus Claudia zegt dat het nu tijd is om de ruimte te vinden om te herstellen.