Connect with us

Nieuwste

Oud vriendin Nicol Kremers: ‘Kinderen afgepakt vanwege deze heftige reden’

Nicol Kremers leek haar schaapjes helemaal op het droge te hebben. Toen ze nog samen was met vakantieparkenbons Peter Gillis leed ze een luxeleventje.

We konden het wel en wee van het koppel op de voet volgen in de serie Massa is Kassa. Nicolleke kon op haar lauweren rusten en hoefde geen klop te doen in het huishouden. Alleen maar lekker genieten van de rijkdom.

Ondertussen is het over en out tussen de twee. Nicol moet dus vandaag de dag het financieel zelf zien rond te krijgen. En dat is niet simpel.

Aanvankelijk probeerde ze met TikTok wat centjes te verdienen. Ze kwam al snel tot het besluit dat dit geen goede optie was.

Er circuleerden geruchten dat ze was gaan solliciteren bij verschillende horecazaken in Kaatsheuvel. Ze werd echter telkens afgewezen.

Momenteel is ze heel erg actief op platform 0nlyFans. Tegen betaling kunnen de fans dan allerlei spannende foto’s van haar aanschouwen.

Haar vier kinderen zijn naar eigen zeggen ontzettend trots op hun moeder en haar nieuwe baan. Ze zei zelfs dat haar zoontje de kiekjes trots aan vriendjes laat zien.

De heren van Roddelpraat zijn er zeker van dat dit verhaal totaal niet juist is. Haar kinderen zijn namelijk allesbehalve trots.

Jan Roos legt uit: “Nicol lust wel een drankje en een lijntje. Daarbij komen er ook nog eens mannen langs om met haar in de koffer te duiken.”

De presentator gaat verder: “Daarvoor is zelfs uiteindelijk de kinderbescherming moeten komen en zijn de kinderen uit huis geplaatst.” Ze kregen de informatie van een oude vriendin van Nicol Kremers.

“Heel droevig als moeder van kinderen, roepen dat je kinderen apetrots zijn. Maar uit betrouwbare bron, Ankie, toen haar beste vriendin, hebben we vernomen dat de kinderbescherming de kinderen heeft afgenomen van haar.”

Drie van haar vier kinderen wonen nu bij haar ex. De oudste is geplaatst bij de zus van Nicol in Helmond.