-

Nieuwste

Oud vriendin Nicol Kremers: ‘Kinderen afgepakt vanwege deze heftige reden’

Nicol Kremers leek haar schaapjes helemaal op het droge te hebben. Toen ze nog samen was met vakantieparkenbons Peter Gillis leed ze een luxeleventje.

We konden het wel en wee van het koppel op de voet volgen in de serie Massa is Kassa. Nicolleke kon op haar lauweren rusten en hoefde geen klop te doen in het huishouden. Alleen maar lekker genieten van de rijkdom.

Ondertussen is het over en out tussen de twee. Nicol moet dus vandaag de dag het financieel zelf zien rond te krijgen. En dat is niet simpel.

Aanvankelijk probeerde ze met TikTok wat centjes te verdienen. Ze kwam al snel tot het besluit dat dit geen goede optie was.

Er circuleerden geruchten dat ze was gaan solliciteren bij verschillende horecazaken in Kaatsheuvel. Ze werd echter telkens afgewezen.

Momenteel is ze heel erg actief op platform 0nlyFans. Tegen betaling kunnen de fans dan allerlei spannende foto’s van haar aanschouwen.

Haar vier kinderen zijn naar eigen zeggen ontzettend trots op hun moeder en haar nieuwe baan. Ze zei zelfs dat haar zoontje de kiekjes trots aan vriendjes laat zien.

De heren van Roddelpraat zijn er zeker van dat dit verhaal totaal niet juist is. Haar kinderen zijn namelijk allesbehalve trots.

Jan Roos legt uit: “Nicol lust wel een drankje en een lijntje. Daarbij komen er ook nog eens mannen langs om met haar in de koffer te duiken.”

De presentator gaat verder: “Daarvoor is zelfs uiteindelijk de kinderbescherming moeten komen en zijn de kinderen uit huis geplaatst.” Ze kregen de informatie van een oude vriendin van Nicol Kremers.

“Heel droevig als moeder van kinderen, roepen dat je kinderen apetrots zijn. Maar uit betrouwbare bron, Ankie, toen haar beste vriendin, hebben we vernomen dat de kinderbescherming de kinderen heeft afgenomen van haar.”

Drie van haar vier kinderen wonen nu bij haar ex. De oudste is geplaatst bij de zus van Nicol in Helmond.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder