Connect with us

Nieuwste

Heugelijk babynieuws: Roy Donders wordt vader

Roy Donders kondigt heugelijk babynieuws aan. De Tilburgse zanger en vriendin Michelle delen via YouTube dat ze een kindje verwachten. De twee vormen een setje sinds maart dit jaar.

Roy steekt van wal: “We zijn net terug van een weekje vakantie in Spanje, het was heerlijk. Nou ja, niet constant, want Michelle had heel erg last van stemmingswisselingen.” Michelle vond het allemaal nogal voorbarig, maar Roy was zeker: Michelle is zwanger. Hoewel Michelle dus niet overtuigd was, lieten ze toch een zwangerschapstest uitvoeren.

Terwijl ze samen naar de test kijken, zegt Donders: “Mijn hart zit in mijn keel.” De test brengt duidelijkheid: Michelle is inderdaad zwanger. Roy kan het niet geloven, want in het ziekenhuis kreeg hij onlangs nog slecht nieuws. “Toen zeiden ze dat ik langzaam werkend zaad heb en een verminderde productie van zaadcellen.” Ze hadden de hoop dus al een beetje laten varen. “Nu is het dus meteen de eerste maand raak!”