Connect with us

Nieuwste

Ex Harry Mens opgepakt wegens drugshandel

Chanel Lohuis

De ex van Harry Mens, Chanel Lohuis, staat centraal in de nieuwste BOOS-uitzending. Ze baat een webshop Eronature uit met lustopwekkende middelen. Mensen denken dat ze een natuurlijk middel kopen, maar het blijkt om de drug 3-MMC te gaan.

Een anonieme gedupeerde doet zijn verhaal. Hij was op zoek naar een lustopwekkend middel en kwam zo bij de webshop van Chanel terecht. Daar verkoopt Chanel een middel genaamd Spanish lust. Omdat de man dacht dat het een biologisch product was, besloot hij het te proberen.

Toen hij het slikte, begon hij zich plotseling vreemd te voelen. “Het begon dat mijn beeld wazig werd. Daarna merkte ik dat ik best wel op mijn wangen begon te kauwen. Ik werd ook misselijk, ook over mijn nek gegaan daarna. Ik heb denk ik tot acht uur ’s ochtends op de bank gezeten, helemaal aan het trippen eigenlijk.”

De gedupeerde had snel in de smiezen dat er iets niet klopte. De volgende dag ging hij opnieuw op de website kijken. “En toen zag ik direct bovenaan een review die was twee dagen daarvoor geplaatst met ‘het is 3-MMC, kijk uit’. Toen schrok ik al een beetje. Toen dacht ik al klotezooi.”

Aangifte

Tim Hofman besluit Chanel te confronteren, maar dat haalt weinig uit. Ze loopt immers snel weg. Daarna kregen ze haar niet meer te pakken. “Van Chanel hebben we niets meer gehoord. Maar wel van de politie, want de aangifte van onze gedupeerde, de uitslagen van de VU en ons onderzoek, was aanleiding om de zaak op te pakken.”

En kort voor de uitzending kreeg de presenator nog een bericht van de politie met de melding dat er twee verdachten zijn aangehouden.