Connect with us

Nieuwste

Saskia Noort maakt Harry Mens uit voor seniele betweter

Harry Mens

Saskia Noort gruwelt van de uitspraken die Harry Mens deed over de slachtoffers van The Voice. Ze vindt het een schande dat mannen als Mens nog een podium krijgen.

Harry vindt het schandaal rond The Voice zwaar overdreven. Hij denkt dat het allemaal snel zal overwaaien. Hij haalt de vermeende verkrachtingen door Ali B aan. De presentator vindt het zelfs netjes van de rapper dat hij nog een taxi belde. “Hij belt netjes een taks, van: ‘Dag schat!’”

Saskia Noort kon haar oren niet geloven. “Waarom toch steeds om de mening vragen van dit soort seniele betweters, wiens tijd al lang voorbij is? En dan weer roepen: ‘Je mag ook niks meer zeggen.’ Hou op hiermee. We kennen het deuntje inmiddels wel.”

Harry deed zijn uitspraken in het radioprogramma van Wilfred Genee. “Genee voert ze graag richting ‘wijven zijn zeikerds en ze vragen erom’.”