Connect with us

Nieuwste

BEELDEN: Mark Rutte heeft het heel gezellig met deze man

Enkele maanden terug ontstond er heel wat ophef toen Mark Rutte met een geheimzinnige man gespot werd op een terrasje. Ze bleken het heel gezellig te hebben. Nu zijn ze opnieuw samen gezien.

Er is heel weinig bekend over het liefdesleven van onze premier. En daar is een goede reden voor. Rutte kiest er bewust voor om zijn privéleven zoveel mogelijk geheim te houden. Er gaan dan ook heel veel speculaties rond over zijn geaardheid. Onder andere Jan Roos meent te weten dat de premier homoseksueel is.

Afgelopen zomer deelde Yvonne Coldeweijer foto’s van Mark Rutte die gezellig luncht met een geheimzinnige man. Ze hebben het uitstekend naar hun zin en ze lijken meer dan gewone vrienden. Heel wat mensen meenden dat Mark inderdaad op date was met deze man.

En nu duiken er opnieuw beelden op die dat vermoeden bevestigen. Afgelopen weekend is Mark opnieuw gespot in een restaurant, met dezelfde man. Zouden de geruchten dan toch waar zijn?