-

Nieuwste

BEELDEN: Mark Rutte heeft het heel gezellig met deze man

Enkele maanden terug ontstond er heel wat ophef toen Mark Rutte met een geheimzinnige man gespot werd op een terrasje. Ze bleken het heel gezellig te hebben. Nu zijn ze opnieuw samen gezien.

Er is heel weinig bekend over het liefdesleven van onze premier. En daar is een goede reden voor. Rutte kiest er bewust voor om zijn privéleven zoveel mogelijk geheim te houden. Er gaan dan ook heel veel speculaties rond over zijn geaardheid. Onder andere Jan Roos meent te weten dat de premier homoseksueel is.

Afgelopen zomer deelde Yvonne Coldeweijer foto’s van Mark Rutte die gezellig luncht met een geheimzinnige man. Ze hebben het uitstekend naar hun zin en ze lijken meer dan gewone vrienden. Heel wat mensen meenden dat Mark inderdaad op date was met deze man.

En nu duiken er opnieuw beelden op die dat vermoeden bevestigen. Afgelopen weekend is Mark opnieuw gespot in een restaurant, met dezelfde man. Zouden de geruchten dan toch waar zijn?

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder