Connect with us

Economie

Onthuld: Deze man had een geheime affaire met premier Mark Rutte

Rutte

In de afgelopen jaren zijn er verschillende geruchten de ronde gegaan over de liefdeslevens van de Nederlandse premier Mark Rutte.

Zo werd hij eerder romantisch gelinkt aan journalist Marieke Elzinga en werden er zelfs verhalen verspreid over zijn vermeende h0mo0s*ksu*liteit en een relatie met RTL Nieuws-correspondent Erik Mouthaan.

Deze geruchten hebben de premier geen rust gegeven en zijn inmiddels een hardnekkig onderwerp geworden in de media.

In een interview met Nieuwe Revu heeft Mouthaan nu eindelijk openheid van zaken gegeven over zijn relatie met Rutte.

“Och mijn hemel, even nadenken voor ik iets zeg. Oké: het is niet waar. Er is nooit iets gebeurd tussen Rutte en mij,” aldus Mouthaan.

Hij geeft aan dat het gerucht dat hij een liefdesrelatie met de premier zou hebben gekocht, absoluut niet waar is.

“Het probleem is: iedere keer als het weer wordt aangehaald, krijgt hij er ook weer vragen over. Terwijl het echt onzin is.”

Mouthaan weet niet waar het gerucht vandaan komt en benadrukt dat hij de premier nog nooit buiten werkomstandigheden heeft gesproken.

“Zoals ik bij elke Nederlandse politicus doe, blijf ik op kritische afstand van Rutte.”

Hoewel Mouthaan dus duidelijk aangeeft dat er nooit iets romantisch tussen hem en Rutte heeft plaatsgevonden, blijven de geruchten over de liefdeslevens van de premier voortduren.
Mark Rutte

Het is echter belangrijk om te onthouden dat dit soort geruchten vaak weinig tot geen basis hebben en vooral bedoeld zijn om clicks en sensatie te genereren.
Rutte

Het is dan ook raadzaam om dergelijke geruchten altijd met een korreltje zout te nemen en te wachten op officiële bevestigingen.
Rutte