-

Nieuwste

BEELDEN: Glennis Grace heeft geheime aanbidder

Glennis

Glennis Grace heeft een geheime aanbidder. Ze kreeg een gigantische bos roze rozen, chocolade en een fles wijn. De zangeres is in de wolken.

De zangeres keek raar op toen ze deze week thuiskwam en zag dat er een grote bos rozen was bezorgd. Er zat een kaartje bij met alleen maar drie kruisjes op. Glennis vertelt: “Ik heb dus een mega mooie bos rozen gekregen. Maar we gingen dus even kijken wie het was, staat er alleen dit. En een fles wijn. Ik ben speechless. Niemand heeft dit ooit voor mij gedaan, serieus.”

Later ontdekt ze dat er nog iets bij zat. “Ik heb ook nog chocolade gekregen. Het is geen misselijk bosje rozen hoor jongens.” Ze heeft verder geen idee van wie het zou kunnen zijn, maar heeft wel een naam in haar hoofd. “Als het maar niet van mijn ex is, dan vind ik alles goed.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder