Connect with us

Nieuwste

André Hazes ondergaat drastische operatie

André

Wie dacht dat André Hazes en Monique nog een toekomst hebben, heeft het goed fout. Nu bant de zanger de geruchten zelf naar het rijk der fabelen. Hij heeft immers zijn verlovingstatoeage laten weglaseren.

Na zijn huwelijksaanzoek op 12 december 2020 liet hij 1212 in zijn hals tatoeëren. Op recente foto’s van hem is echter te zien dat de datum verdwenen is. De cijfers en de kring eromheen zijn flink vervaagd. Een insider onthult aan Story: “Het klopt dat André deze tattoo laat weghalen.”

De bron vervolgt: “Hij is daarvoor bij Andy Han geweest, en er volgen nog enkele laserbehandelingen. Met als doel dat de cijfers uiteindelijk helemaal niet meer te zien zijn.”

Andy werkte eerder al met de zanger samen voor het programma Getekend voor het leven over mensen die spijt hebben van een tattoo.