-

Nieuwste

André Hazes en Monique willen zwaar munt slaan uit soap over bruiloft

André Hazes

André Hazes en Monique Westenberg willen zwaar langs de kassa passeren met een soap over hun aanstaande bruiloft. Dat vernam Yvonne Coldeweijer van ingewijden.

Een maand terug vertrok Monique samen met haar zoontje naar de Verenigde Staten om aan haar relatie met André te werken. Pas gisteren kwam ze weer terug aan in Nederland. Ingewijden zeggen dat ze weer gewoon een stelletje zijn.

Trouwen

Yvonne heeft uit goede bron vernomen dat de twee weer stapelverliefd zijn. “Maar ook is het dus echt waar dat zij voor het einde van dit jaar nog gaan trouwen.”

Momenteel zijn ze niet getrouwd en heeft Monique dus nergens recht op. Ook niet op de villa waar ze momenteel woont. Een van haar eisen om André terug te nemen, is dus dat ze moeten trouwen.

Bruiloft

Sommige mensen denken dat André veranderd is en geen aandacht meer wil. Maar niets is minder waar. De zanger werkt immers al een jaar aan een documentaire over zijn leven en volgend jaar hoopt hij op een grootse comeback.

Yvonne onthult ook dat het koppel hoopt sloten geld binnen te harken met een soap rond hun aanstaande bruiloft. “Ze hebben bedacht: we gaan een soort commerciële tv maken in aanloop tot de wedding.”

In die soap komt dan alles aan bod. Jurken passen, taarten kiezen en alle mogelijke voorbereidingen op het huwelijk zullen voorbij komen. “En dat willen ze dan gaan verkopen aan een zender.”

Dat hoeft ook niet te verwonderen, want André zit nogal krap bij kas ondertussen. “Want André verdient al 2,5 jaar geen geld meer, hè? Er komt niks meer binnen, dus hij moet wel.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder