Connect with us

Nieuwste

Politieagente die Nicol vond doet aangifte tegen Peter Gillis

Peter en Nicol

De mishandeling van Nicol Kremers door Peter Gillis blijft de gemoederen bedaren. Beiden ontkenden alles, maar er blijkt toch een en ander te zijn voorgevallen. Nicol zelf deed geen aangifte tegen Peter. Nu blijkt dat de politieagente die Nicol vond dat wel deed.

De reputatie van Peter Gillis was al niet denderend, maar na het verhaal over de mishandeling, schiet daar niks meer van over. Het Openbaar Ministerie liet weten dat Peter zijn partner in haar neus en rug had gebeten, haar tegen de muur duwde, in haar borsten kneep en aan haar haren, armen en oren trok.

Reputatiemanager

Peter nam maatregelen na de aanhoudende klachten over zijn vakantieparken. Hij stelde Martin van Putten aan als zijn reputatiemanager. In weekblad Story laat Martin weten: “Peter heeft het hart op de tong, hij zegt wat hij vindt, dat leek hem niet langer handig. Dus toen ben ik erbij gehaald. Ik heb Peter geadviseerd een mediastop in te lassen.”

Aangifte politieagente

Nicol legde alleen een belastende verklaring af, maar deed uiteindelijk geen aangifte. Een geluidsopname van de ruzie en beelden van de verwondingen gelden als bewijsmateriaal. Martin vertelt dat een andere persoon wel aangifte deed.

“Er heeft een politieagente aangifte tegen Peter gedaan. Zij heeft Nicol aangetroffen. Nicol wilde niet dat er aangifte zou worden gedaan. Het is aan Nicol om te vertellen waarom.”

Martin zegt dat hij ook het woord voert namens Nicol. Nicol wil ook een verklaring afleggen bij de rechter-commissaris om haar kant van het verhaal te doen. “Zij zal verklaren wat er écht is gebeurd. Ja, die klemtoon is niet voor niets. Dat wat er nu naar buiten is gekomen is niet helemaal juist.”