Connect with us

Nieuwste

Politieagente die Nicol vond doet aangifte tegen Peter Gillis

Peter en Nicol

De mishandeling van Nicol Kremers door Peter Gillis blijft de gemoederen bedaren. Beiden ontkenden alles, maar er blijkt toch een en ander te zijn voorgevallen. Nicol zelf deed geen aangifte tegen Peter. Nu blijkt dat de politieagente die Nicol vond dat wel deed.

De reputatie van Peter Gillis was al niet denderend, maar na het verhaal over de mishandeling, schiet daar niks meer van over. Het Openbaar Ministerie liet weten dat Peter zijn partner in haar neus en rug had gebeten, haar tegen de muur duwde, in haar borsten kneep en aan haar haren, armen en oren trok.

Reputatiemanager

Peter nam maatregelen na de aanhoudende klachten over zijn vakantieparken. Hij stelde Martin van Putten aan als zijn reputatiemanager. In weekblad Story laat Martin weten: “Peter heeft het hart op de tong, hij zegt wat hij vindt, dat leek hem niet langer handig. Dus toen ben ik erbij gehaald. Ik heb Peter geadviseerd een mediastop in te lassen.”

Aangifte politieagente

Nicol legde alleen een belastende verklaring af, maar deed uiteindelijk geen aangifte. Een geluidsopname van de ruzie en beelden van de verwondingen gelden als bewijsmateriaal. Martin vertelt dat een andere persoon wel aangifte deed.

“Er heeft een politieagente aangifte tegen Peter gedaan. Zij heeft Nicol aangetroffen. Nicol wilde niet dat er aangifte zou worden gedaan. Het is aan Nicol om te vertellen waarom.”

Martin zegt dat hij ook het woord voert namens Nicol. Nicol wil ook een verklaring afleggen bij de rechter-commissaris om haar kant van het verhaal te doen. “Zij zal verklaren wat er écht is gebeurd. Ja, die klemtoon is niet voor niets. Dat wat er nu naar buiten is gekomen is niet helemaal juist.”

Holland

Vreselijk nieuws Prinses Mabel (54): ‘Kanker vastgesteld’

Prinses Mabel verloor eerder al haar echtgenoot prins Friso en nu blijkt het noodlot opnieuw toe te slaan…

Bij Mabels jongere zus Nicoline blijkt kanker te zijn vastgesteld. Al blijft het onduidelijk hoe het nu juist met Nicoline gesteld is…

Op haar eigen website recenseert Nicoline Wisse Smit het boek “Gevoel voor tumor” en in haar tekst wordt duidelijk dat ook bij Nicoline zelf kanker werd vastgesteld…

“De inhoudsopgave van het boek raakt de onderwerpen die mij bezighouden, zoals chemo, het ziekenhuis als microkosmos en hoe om te gaan met bezoek. Herkenning volop”, klinkt Nicoline in eerste instantie nog positief over het boek. Maar nadien loopt het fout…

“De inhoud zelf raakt me echter minder dan dat ik op basis van de inhoudsopgave verwacht”, geeft de zus van prinses Mabel toe. Bovendien bezorgde het haar een onterechte angst…

“Bovendien maakt het hoofdstuk over bestraling me doodsbang – een woord met een dubbele lading in dit geval – voor iets dat in mijn geval (en dus in werkelijkheid) meevalt”, verwijst Nicoline naar haar eigen behandeling tegen kanker.
Het is echter onduidelijk hoe het momenteel met de gezondheid van Nicoline gesteld is en tegen welke kanker ze vecht.

Lees verder

Nieuwste

‘Asielzoeker’ steekt 2 meisjes (13 en 14) neer

In het Duitse Illerkirchberg heeft zojuist een schokkende gebeurtenis plaatsgevonden. Een man heeft daar twee meisjes van 13 en 14 jaar, die op weg waren naar school, neergestoken. De dader zou zich na zijn daad hebben verscholen in een opvang voor vluchtelingen.

De politie is het pand direct binnengestormd en heeft drie personen, waaronder de vermoedelijke dader, opgepakt. Dat bevestigen de Duitse krant Bild en de zender SWR.

Met de slachtoffers gaat het erg slecht. Beide meisjes liggen zwaargewond in het ziekenhuis. Waarom de man met een steekwapen op hen instak is nog niet bekend.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Nieuwste

Breaking: Elektrische auto’s worden binnenkort verboden vanwege stroomtekort

Elektrische auto’s zijn, net nu ze een beetje betaalbaar en populair beginnen te worden, het kind van de rekening als het gaat om stroomtekorten. Elektriciteit is in korte tijd veel duurder geworden, maar ook veel schaarser. Om die stroomtekorten op te vangen, zouden elektrische auto’s plaats moeten maken.

Het milieu

Hoewel elektrische auto’s in verhouding ontzettend goed zijn voor het milieu, zullen ze toch moeten wijken wanneer er stroomtekorten op doen. Vooral Franse netbeheerders zijn momenteel al aan het voorbereiden op mogelijke storingen in Januari en Februari. Bijna de helft van alle elektriciteitscentrales worden namelijk stilgelegd voor reparaties en onderhoud.

Voor Zwitserland geldt dat het grootste deel van de elektriciteit komt van binnenlandse waterkrachtcentrales, maar dat ze voor de rest toch echt bij buurman Frankrijk moeten aankloppen. Om alvast voorbereid te zijn op eventuele noodsituaties, heeft de Zwitserse regering een wetsvoorstel opgesteld om elektrische auto’s te kunnen verbieden.

Wetsvoorstel

In het wetsvoorstel staat onder andere dat bij het uiterste geval elektrische auto’s een rijverbod krijgen, maar ook dat bijvoorbeeld wasmachines niet meer boven de 40 graden mogen draaien. Daarnaast zouden bladblazers, terras verwarmers en stoelverwarmingen in de skilift ook niet meer aan mogen.

Of de wet ook echt aangenomen gaat worden is nog de vraag maar het feit dat het wetsvoorstel er al ligt, zorgt er voor dat eigenaren van elektrische auto’s niet blij zijn. In Nederland ligt er momenteel nog geen dergelijk wetsvoorstel. Wel is het zo dat er problemen kunnen gaan ontstaan want we halen net als Zwitserland onze stroom ook gedeeltelijk uit Frankrijk. De tijd zal het leren…

Bron: SGXL

Lees verder
Advertisement

Trending