Connect with us

Nieuwste

Man steekt bejaarde straatmuzikant (87) in rolstoel dood

straatmuzikant

De politie in Londen heeft in de wijk Southall een 44-jarige man opgepakt op verdenking van het doodsteken van grootvader Thomas O’Halloran (87). In steekincident vond deze week plaats op Cayton Road in Greenford.

Londen is in shock door het doodsteken van de bejaarde man, die in een elektrische rolstoel zat. De oudere man is doodgestoken met een mes. Uiteindelijk leidden camerabeelden tot de identificatie van de verdachte.

Politie-inspecteur Jim Eastwood bracht het nieuws over de aanhouding van de verdachte donderdag naar buiten. “Ik wil het publiek bedanken voor hun overweldigende steun na dit gruwelijke incident. De familie van de heer O’Halloran is op de hoogte gebracht van deze ontwikkeling en wordt nog steeds ondersteund door speciaal opgeleide officieren.”

Geliefd straatmuzikant

Thomas, die een geliefd straatmuzikant was, overleed ter plaatse. Een winkeleigenaar getuigt: “Hij was een heel goede, vriendelijke man.” Een andere Londenaar onthult dat Thomas heel graag gezien was en altijd vrolijk toeterend op zijn scootmobiel door de staf toerde.