Connect with us

Nieuwste

Peuter komt om het leven nadat hij tijdens vakantie uit huis sluipt

peuter

Een Britse peuter van 21 maanden is verongelukt tijdens een vakantie in Ierland nadat hij stiekem uit bed stapte en het huis uitsloop. Zijn ouders lagen op dat moment nietsvermoedend te slapen.

Het drama vond vrijdag plaats, iets na 9 uur ’s ochtends. De jongen was met zijn ouders op bezoek bij familieleden in de omgeving van het plaatsje Ballinagare. De peuters sloop het huis uit, terwijl zijn ouders nog aan het slapen waren. Een eindje verderop werd hij aangereden door een terreinwagen.

De bestuurder, een buurman, ging meteen bij de familie aanbellen. Een bron vertelt aan een lokale krant: “Zijn ouders lagen op dat moment nog in bed en vertelden hem dat hun zoon nog sliep. Helaas kwamen ze er al snel achter dat dit niet het geval was en dat het kind het huis had verlaten.”

De ambulance kwam snel ter plaatse, maar alle hulp kwam te laat. De bestuurder zegt dat hij het kind niet had gezien. Er loopt een onderzoek, maar de politie gaat niet uit van kwade trouw. Buurtbewoners zijn in shock door het incident.