-

Nieuwste

Dit is de reden waarom André van Duin niet wil meedoen aan Beste Zangers

André van Duin

De muziekshow Beste Zangers is ontzettend populair. Er worden vaak nieuwe sterren geboren. Toch wil André van Duin absoluut niet meedoen. Presentator Jan Smit laat weten dat ze André herhaaldelijk vroegen, maar tevergeefs.

Nu onthult Jan Smit waarom dat zo is. Van Duin is overigens vijf jaar terug al eens gevraagd. “Ik zou André van Duin heel graag nog op de bank willen hebben. Die zei: ‘Ja, Jan, ik ben daar te oud voor.’ Ik zei: ‘Nee, André, helemaal niet.’ Juist die mensen met ervaring – nu met Anita Meyer en Dennie Christian – die moet je hebben.”

De komiek vindt zichzelf dus te oud voor de show. Dat is volgens Smit echter niet de enige reden. “André van Duin vindt het programma niet bij hem passen. Jammer, ik zou het leuk vinden als hij meedeed.” Hij beklemtoont wel dat hij niet gaat over de deelnemers. “‘Daar hebben we een redactie voor.” En dat is ook helemaal goed voor hem. “Want zo blijft het voor mij ook verrassend. Als alleen maar artiesten zouden meedoen die in mijn playlist staan, zou het eentonig worden!”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder