Connect with us

Nieuwste

Dit is de reden waarom André van Duin niet wil meedoen aan Beste Zangers

André van Duin

De muziekshow Beste Zangers is ontzettend populair. Er worden vaak nieuwe sterren geboren. Toch wil André van Duin absoluut niet meedoen. Presentator Jan Smit laat weten dat ze André herhaaldelijk vroegen, maar tevergeefs.

Nu onthult Jan Smit waarom dat zo is. Van Duin is overigens vijf jaar terug al eens gevraagd. “Ik zou André van Duin heel graag nog op de bank willen hebben. Die zei: ‘Ja, Jan, ik ben daar te oud voor.’ Ik zei: ‘Nee, André, helemaal niet.’ Juist die mensen met ervaring – nu met Anita Meyer en Dennie Christian – die moet je hebben.”

De komiek vindt zichzelf dus te oud voor de show. Dat is volgens Smit echter niet de enige reden. “André van Duin vindt het programma niet bij hem passen. Jammer, ik zou het leuk vinden als hij meedeed.” Hij beklemtoont wel dat hij niet gaat over de deelnemers. “‘Daar hebben we een redactie voor.” En dat is ook helemaal goed voor hem. “Want zo blijft het voor mij ook verrassend. Als alleen maar artiesten zouden meedoen die in mijn playlist staan, zou het eentonig worden!”