Connect with us

Nieuwste

BEELDEN: Jaimie Vaes slaat nieuwe liefde aan de haak

Jaimie Vaes

Onlangs kwam aan het licht dat Jaimie Vaes weer geluk vond in de liefde. Tot nu toe loste ze nog niet veel over haar nieuwe partner. Nu trakteert ze haar fans op Instagram toch op een romantisch kiekje met haar nieuwe vlam.

Op het kiekje is te zien hoe Jaimie samen met Afshin Momadi vertoeft op een strand op Ibiza. Terwijl ze relaxen op een strandbedje, houdt Jaimie zijn hand vast.

Jaimie vertelt aan RTL Boulevard dat Afshin altijd een van haar beste vrienden was. “Wij kennen elkaar heel lang. Ik denk al een jaartje of twaalf. Eigenlijk een hele goede vriend van mij altijd.” Na de breuk met Lil’ Kleine groeide de vriendschap uit tot een prille liefde. “Ben ik verliefd?”, dacht ze bij zichzelf. “Nou ja, verliefd. Ik vind hem héél erg leuk.”