Connect with us

Nieuwste

Beelden: Jaimie Vaes zet hotel op Ibiza op stelten

Jaimie Vaes

Momenteel vertoeft Jaimie Vaes samen met haar zoontje Lío op Ibiza. Daar filmen ze voor het nieuwe seizoen van haar realitysoap. Ze heeft constant een cameraploeg in haar kielzog, maar daar is niet iedereen zo blij mee.

Trots toont ze aan de hele wereld dat ze terug op haar favoriete vakantiebestemming is. En dat is natuurlijk feesteiland Ibiza. Het Nobu Hotel gaf haar een welkomstkaart met de boodschap dat ze blij zijn dat ze terug is.

Poolmanager boos

Toen wist het hotel wellicht nog niet dat ze een hele cameraploeg zou meenemen. Juichechannel heeft bronnen binnen het hotel. “Onze volger vertelt dat de poolmanager niet blij was met de camera’s en dat er gefilmd werd waar andere gasten bij waren. Ze vertelde dat haar gasten voor gingen en dat er op de ochtend zelf pas is gebeld met de vraag of er gefilmd kon worden.”

Op deze foto is inderdaad te zien dat er een complete cameraploeg rond het zwembad staat om Jaimie en haar zoontje constant te filmen.