Connect with us

Nieuwste

Beelden: Jaimie Vaes zet hotel op Ibiza op stelten

Jaimie Vaes

Momenteel vertoeft Jaimie Vaes samen met haar zoontje Lío op Ibiza. Daar filmen ze voor het nieuwe seizoen van haar realitysoap. Ze heeft constant een cameraploeg in haar kielzog, maar daar is niet iedereen zo blij mee.

Trots toont ze aan de hele wereld dat ze terug op haar favoriete vakantiebestemming is. En dat is natuurlijk feesteiland Ibiza. Het Nobu Hotel gaf haar een welkomstkaart met de boodschap dat ze blij zijn dat ze terug is.

Poolmanager boos

Toen wist het hotel wellicht nog niet dat ze een hele cameraploeg zou meenemen. Juichechannel heeft bronnen binnen het hotel. “Onze volger vertelt dat de poolmanager niet blij was met de camera’s en dat er gefilmd werd waar andere gasten bij waren. Ze vertelde dat haar gasten voor gingen en dat er op de ochtend zelf pas is gebeld met de vraag of er gefilmd kon worden.”

Op deze foto is inderdaad te zien dat er een complete cameraploeg rond het zwembad staat om Jaimie en haar zoontje constant te filmen.

Economie

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder

Economie

“Nieuwe trieste tegenslag voor zanger Frans Bauer: Lijdt aan kanker”

Enkele maanden na het herseninfarct van Mariska (46) heeft de familie Bauer weer zorgen om een ziek familielid. Dorus, de broer van Frans (48), lijdt aan kanker. Dat vertelt de zanger woensdag in ‘De Telegraaf’.

Fans van Frans kennen Dorus uit de diverse realityshows rond de familie. Ook runt de 54-jarige normaliter de fankraam bij concerten van zijn zes jaar jongere broertje. Volgens Frans heeft Dorus een goede prognose, maar wacht de familie nog op nieuws over een datum waarop hij geopereerd kan worden. Aan welke vorm van kanker Dorus Bauer lijdt, is niet bekend.

Begin januari werd Frans’ echtgenote Mariska getroffen door een herseninfarct. “Het is opnieuw een bak ellende die wij over ons heen krijgen”, aldus Frans in de krant. “Ik denk ook weleens: wanneer houdt dit op. Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar ondertussen is er de afgelopen jaren toch wel genoeg aan narigheid en tegenslagen voorgevallen.”

Lees verder

Nieuwste

Jongen met Gucci petje neemt Nederlandse klasgenoot te grazen omdat hij te ”stoer” doet. Jongen breekt neus.

Dit filmpje gaat als een lopend vuurtje rond. Op de beelden is te zien hoe iemand zijn excuses moet bieden omdat hij stoer gedaan zou hebben. Bekijk de beelden helemaal onderaan.

Echter laat hij het daar niet bij en neemt hij hem nog flink te grazen.

Alleen is het niet zo slim om die beelden vervolgens weer te gaan delen met je kop vol in beeld. Bekijk de beelden hieronder:

Lees verder
Advertisement

Trending