-

Nieuwste

Beelden: Jaimie Vaes zet hotel op Ibiza op stelten

Jaimie Vaes

Momenteel vertoeft Jaimie Vaes samen met haar zoontje Lío op Ibiza. Daar filmen ze voor het nieuwe seizoen van haar realitysoap. Ze heeft constant een cameraploeg in haar kielzog, maar daar is niet iedereen zo blij mee.

Trots toont ze aan de hele wereld dat ze terug op haar favoriete vakantiebestemming is. En dat is natuurlijk feesteiland Ibiza. Het Nobu Hotel gaf haar een welkomstkaart met de boodschap dat ze blij zijn dat ze terug is.

Poolmanager boos

Toen wist het hotel wellicht nog niet dat ze een hele cameraploeg zou meenemen. Juichechannel heeft bronnen binnen het hotel. “Onze volger vertelt dat de poolmanager niet blij was met de camera’s en dat er gefilmd werd waar andere gasten bij waren. Ze vertelde dat haar gasten voor gingen en dat er op de ochtend zelf pas is gebeld met de vraag of er gefilmd kon worden.”

Op deze foto is inderdaad te zien dat er een complete cameraploeg rond het zwembad staat om Jaimie en haar zoontje constant te filmen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder