Connect with us

Nieuwste

Volwassen kerel slaat 8-jarig meisje in elkaar op straat: ‘Laffe man’

In Bergen op Zoom, in de omgeving van de Vliertstraat, is deze middag een meisje van amper acht jaar oud in elkaar geslagen door een volwassen man.

Nadat er een melding was gekomen over een voorval met een mes, rukte de politie uit naar de straat in kwestie.

Dat bleek echter niet het geval te zijn. Toen de politie arriveerde, vernamen ze dat er een meisje van acht in elkaar was geslagen door een volwassen man.

Het meisje is overgebracht naar het ziekenhuis. De dader is spoorloos, want deze sloeg meteen na de feiten op de vlucht.

De zoektocht wordt bemoeilijkt door het feit dat de man vermoedelijk een bivakmuts droeg. Het gaat om een dikkere man in het zwart gekleed. De politie vraagt om naar hem uit te kijken.

Hij is om en bij de 1,80 meter groot. Als je iemand ziet rondlopen met een bivakmuts wordt aangeraden om de hulpdiensten te verwittigen. Pak hem in geen geval zelf aan.

Dit is de zoveelste laffe daad tegen minderjarigen. Onlangs trapte een volwassen kerel nog een meisje van tien in elkaar bij een zwembad.

Onnodig te zeggen dat het meisje zwaar getraumatiseerd is door de feiten. Het motief van de dader is nog onbekend.

De politie voert volop onderzoek en hoopt de man snel te vatten om hem vast te zetten. De maatschappij moet tegen dit soort mensen worden beschermd.

Gevraagd wordt dan ook om mee uit te kijken naar de persoon die voldoet aan de omschrijving van de politie.

Het is niet bekend of er mogelijk getuigen waren. Evenmin of die mogelijke getuigen iets gedaan hebben om in te grijpen.