-

Nieuwste

Volwassen kerel slaat 8-jarig meisje in elkaar op straat: ‘Laffe man’

In Bergen op Zoom, in de omgeving van de Vliertstraat, is deze middag een meisje van amper acht jaar oud in elkaar geslagen door een volwassen man.

Nadat er een melding was gekomen over een voorval met een mes, rukte de politie uit naar de straat in kwestie.

Dat bleek echter niet het geval te zijn. Toen de politie arriveerde, vernamen ze dat er een meisje van acht in elkaar was geslagen door een volwassen man.

Het meisje is overgebracht naar het ziekenhuis. De dader is spoorloos, want deze sloeg meteen na de feiten op de vlucht.

De zoektocht wordt bemoeilijkt door het feit dat de man vermoedelijk een bivakmuts droeg. Het gaat om een dikkere man in het zwart gekleed. De politie vraagt om naar hem uit te kijken.

Hij is om en bij de 1,80 meter groot. Als je iemand ziet rondlopen met een bivakmuts wordt aangeraden om de hulpdiensten te verwittigen. Pak hem in geen geval zelf aan.

Dit is de zoveelste laffe daad tegen minderjarigen. Onlangs trapte een volwassen kerel nog een meisje van tien in elkaar bij een zwembad.

Onnodig te zeggen dat het meisje zwaar getraumatiseerd is door de feiten. Het motief van de dader is nog onbekend.

De politie voert volop onderzoek en hoopt de man snel te vatten om hem vast te zetten. De maatschappij moet tegen dit soort mensen worden beschermd.

Gevraagd wordt dan ook om mee uit te kijken naar de persoon die voldoet aan de omschrijving van de politie.

Het is niet bekend of er mogelijk getuigen waren. Evenmin of die mogelijke getuigen iets gedaan hebben om in te grijpen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder