Connect with us

Nieuwste

Youp van ’t Hek sloopt Angela de Jong: ‘Wat is er met die vrouw?’

Youp van 't Hek

Youp van ’t Hek wil niets meer weten van Angela de Jong. Zij was vorige week te gast in de laatste aflevering van Vandaag Inside. Na de uitzending holde ze meteen naar Op1, waar ze buiten adem plaatsnam.

Youp ergert zich dood aan de talrijke talkshowoptredens van Angela de Jong. Tijdens de laatste aflevering van Vandaag Inside speelde de columniste een belangrijke rol. Ze was niet alleen bij de laatste uitzending, maar daarna rende ze letterlijk door naar de studio van Op1.

Gek van eigen kop

De ergernis van Youp begon in 2019 toen hij zei: “Geen idee waarom ze zo vaak op tv is, ze schijnt deskundige te zijn.” Daarna werd zijn kritiek alleen maar heftiger. “Wat schrijft ze dan? Dat ze gek wordt van steeds d’r eigen kop op de buis?”

Later waarschuwde hij voor een overkill: “Voor de goede orde: ik gun Angela haar werk. Maar ik mag me toch wel afvragen wat er aan de hand is als dezelfde mevrouw binnen 12 uur twee keer op dezelfde zender precies hetzelfde komt vertellen?”

Geen fan

Youp zal nooit een fan worden van Angela. Naar aanleiding van de allerlaatste aflevering van Vandaag Inside zei hij: “Wat is er toch met die vrouw? Weet dit wandelende vinexgeweten dat ze niet het orakel is dat ze denkt te zijn?”