-

Nieuwste

Youp van ’t Hek sloopt Angela de Jong: ‘Wat is er met die vrouw?’

Youp van 't Hek

Youp van ’t Hek wil niets meer weten van Angela de Jong. Zij was vorige week te gast in de laatste aflevering van Vandaag Inside. Na de uitzending holde ze meteen naar Op1, waar ze buiten adem plaatsnam.

Youp ergert zich dood aan de talrijke talkshowoptredens van Angela de Jong. Tijdens de laatste aflevering van Vandaag Inside speelde de columniste een belangrijke rol. Ze was niet alleen bij de laatste uitzending, maar daarna rende ze letterlijk door naar de studio van Op1.

Gek van eigen kop

De ergernis van Youp begon in 2019 toen hij zei: “Geen idee waarom ze zo vaak op tv is, ze schijnt deskundige te zijn.” Daarna werd zijn kritiek alleen maar heftiger. “Wat schrijft ze dan? Dat ze gek wordt van steeds d’r eigen kop op de buis?”

Later waarschuwde hij voor een overkill: “Voor de goede orde: ik gun Angela haar werk. Maar ik mag me toch wel afvragen wat er aan de hand is als dezelfde mevrouw binnen 12 uur twee keer op dezelfde zender precies hetzelfde komt vertellen?”

Geen fan

Youp zal nooit een fan worden van Angela. Naar aanleiding van de allerlaatste aflevering van Vandaag Inside zei hij: “Wat is er toch met die vrouw? Weet dit wandelende vinexgeweten dat ze niet het orakel is dat ze denkt te zijn?”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder