Connect with us

Nieuwste

Willem-Alexander in diepe rouw door plots overlijden 19-jarige zoon van beste vriend

Willem-Alexander

Dit weekend liet de koninklijke familie een rouwadvertentie plaatsen in het NRC voor Jan de Beaufort. De 19-jarige zoon van Beaufort, een van de beste vrienden van de koning, overleed op 9 mei.

De advertentie ondertekend door Alexander leest: “Zonder jou zal de sfeer nooit meer hetzelfde zijn. We gaan je zo ongelooflijk missen. Ons hart gaat uit naar jouw lieve, warme, vrolijke familie. Weet dat wij er altijd voor hen zullen zijn.” Ook de namen van Máxima, Ariane, Alexia en Amalia staan onder de advertentie.

Willem-Alexander en Frans zijn al jarenlang de beste vrienden. De koning was in 1997 zelfs ceremoniemeester op het huwelijk van Frans en zijn echtgenote Suzanne. Frans is ook peetvader van prinses Alexia.