-

Nieuwste

Thierry Baudet deelt heugelijk babynieuws

Thierry Baudet

Hoewel Thierry Baudet en Davide Heijmans pas zes maanden terug trouwden, zijn ze nu al toe aan de volgende stap. Het koppelt heeft heugelijk babynieuws. Ze zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje en het is een jongetje.

In het weekblad Weekend onthult Davide: “Ik ben 23 weken zwanger. We hebben iets langer gewacht met het vertellen aan de buitenwereld en dat vind ik eigenlijk wel fijn.”

Naam

Het stel laat enthousiast weten dat het een jongetje is. “We hebben nog geen naam, maar we hebben wel besloten om die geheim te houden.” De twee kunnen niet wachten tot het kleintje er is. “Mijn ouders waren heel blij”, vertelt Davide. Ook de ouders van Baudet zijn in de wolken. “Ze zijn vast dagen aan het reserveren waarop ze willen oppassen.”

Stoppen met politiek?

Thierry denkt er niet aan om te stoppen met politiek, ook al zal de baby voor een grote verandering zorgen. “Ik denk niet aan stoppen. Ik voel me nu juist nog meer gedreven om Nederland beter te maken, voor die kleine. Davide en ik zullen onderling afspreken hoe we het doen.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder