Connect with us

Nieuwste

Willem-Alexander onthult hoe prinsesjes lockdown overleven

Willem-Alexander

Heel Nederland zit momenteel binnen vanwege de harde lockdown. Cafés, restaurants, kappers, niet-essentiële winkels, ze zijn allemaal gesloten. En die regels zijn er voor iedereen. Ook voor de koninklijke familie. Nu verklapt koning Willem-Alexander hoe de prinsesjes de lockdown overleven.

Willem-Alexander en Máxima doen overigens gewoon aan thuiswerken. Ze houden digitale bijeenkomsten en besprekingen.

Máxima schopt schoenen uit

Het koningspaar gedraagt zich net als gewone mensen. Onlangs kwam aan het licht dat de koningin tijdens een videogesprek met een Senegalese minister gewoon haar schoenen had uitgegooid. Ze zat natuurlijk gewoon thuis achter haar bureau.

Máxima deed zelfs iets wat wel meer mensen stiekem doen. Tijdens het werk even shoppen op het internet. Tijdens de werkbespreking zat ze gewoon te winkelen op bol.com! Dat blijkt uit foto’s van De Telegraaf.

Prinsesjes

Willem-Alexander is nu openhartig over hoe zijn gezin de lockdown ervaart. Tijdens een van zijn digitale werkbesprekingen legt hij uit wat er zich bij hem thuis afspeelt.

De koning geeft mee dat de prinsesjes overigens nog gewoon buiten komen. Ze mogen weliswaar niet naar school, maar Ariane, Alexia en Amalia hebben nog altijd de hockeytraining. Willem-Alexander vertelt dat het hele gezin tijd buiten doorbrengt. Het staatshoofd onthulde: “We komen veel buiten, gaan fietsen, de stad in en dat soort dingen.”