-

Nieuwste

Straalbezopen bruidegom mist bruiloft, bruid trouwt met andere man

bruid en bruidegom voor het altaar

Het is de ergste nachtmerrie van elke bruid. Bij het altaar staan wachten op je bruidegom die nooit komt opdagen. De meeste mensen zouden dan gedesillusioneerd naar huis gaan, maar de vader van een bruid in India had andere plannen. Hij besloot om zijn dochter dan maar met een familielid te laten trouwen in plaats van de afwezige bruidegom.

India Today bericht over het opmerkelijke verhaal. De bruiloft vond plaats op 22 april in het dorp Malkapur. Alles was geregeld en de ceremonie zou beginnen om 16 uur.

De gasten en de bruid bleven wachten op de bruidegom, maar die kwam er pas door om 20 uur. “De bruidegom en zijn vrienden waren dronken en kwamen om 20.00 uur in plaats van 16.00 uur naar de ceremonie, waar ze ook nog eens begonnen te vechten. We hebben mijn dochter laten trouwen met een van onze familieleden”, getuigt de moeder van de bruid.

In India komen gearrangeerde huwelijken vaker voor. Om en bij de 93 procent van de Indiërs trouwt door uithuwelijking.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder