Connect with us

Nieuwste

Man krijgt longproblemen na te hard masturberen

longproblemen

Een Zwitserse jongeman (20) kwam tot een heel andere climax dan hij voor ogen had. Hij had iets te fel aan de handkar getrokken, waardoor hij zware longproblemen kreeg. Hij is met kortademigheid en heftige pijn in het ziekenhuis opgenomen. Uit röntgenfoto’s bleek dat de man een spontaan pneumomediastinum had opgelopen. Er zat dus lucht in de holte tussen zijn longen.

Eerder ontkende de man dat hij zware arbeid had verricht, maar later moest hij toch toegeven dat hij iets te hard de hand aan zichzelf had geslagen. Er was veel lucht uit zijn longen ontsnapt, waardoor hij het uitschreeuwde van de pijn. Niet veel later lag hij op intensieve.

Er waren krakende geluiden te horen van zijn ellebogen tot aan zijn nek en zijn gezicht was helemaal opgezwollen. De dokters ontdekten later dat er zelfs lucht zat aan de onderkant van zijn schedel.

Hij is dan behandeld met pijnstillers en zuurstof. Dan moest hij nog eens drie dagen op krachten komen. Het wetenschappelijke tijdschrift Science Direct meldt dat de Zwitser de eerste is die longproblemen kreeg na een handkarmarathon.