-

Nieuwste

Man krijgt longproblemen na te hard masturberen

longproblemen

Een Zwitserse jongeman (20) kwam tot een heel andere climax dan hij voor ogen had. Hij had iets te fel aan de handkar getrokken, waardoor hij zware longproblemen kreeg. Hij is met kortademigheid en heftige pijn in het ziekenhuis opgenomen. Uit röntgenfoto’s bleek dat de man een spontaan pneumomediastinum had opgelopen. Er zat dus lucht in de holte tussen zijn longen.

Eerder ontkende de man dat hij zware arbeid had verricht, maar later moest hij toch toegeven dat hij iets te hard de hand aan zichzelf had geslagen. Er was veel lucht uit zijn longen ontsnapt, waardoor hij het uitschreeuwde van de pijn. Niet veel later lag hij op intensieve.

Er waren krakende geluiden te horen van zijn ellebogen tot aan zijn nek en zijn gezicht was helemaal opgezwollen. De dokters ontdekten later dat er zelfs lucht zat aan de onderkant van zijn schedel.

Hij is dan behandeld met pijnstillers en zuurstof. Dan moest hij nog eens drie dagen op krachten komen. Het wetenschappelijke tijdschrift Science Direct meldt dat de Zwitser de eerste is die longproblemen kreeg na een handkarmarathon.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder