-

Nieuwste

Sarah van Soelen hint op liefdeshereniging met André Hazes

Sarah van Soelen

In de periode dat Sarah van Soelen een relatie had met André Hazes kreeg ze twee kettinkjes van hem. Nu draagt ze een van de sieraden opnieuw. De grote vraag is dan ook: waarom?

De zanger heeft de goede gewoonte om zijn vriendinnetjes een ketting te geven met zijn naam. Dat deed hij voor Monique, maar ook voor Bridget Maasland. Ook Sarah kon natuurlijk niet ontbreken.

Sarah draagt André-ketting terug

Sarah droeg de André-ketting altijd met een ketting met een kruisje. Die laatste had ze ook van de zanger gekregen. Toen er een einde kwam aan hun relatie, besloot de influencer om de sieraden niet langer te dragen.

Op een foto die ze op haar Instagram Stories deelde, is te zien dat ze de ketting met het kruisje toch weer draagt. Het sieraard zit weliswaar half verstopt onder haar kleding, maar het lijkt toch duidelijk om die ketting te gaan.

Het is niet duidelijk waarom Sarah de ketting van André toch weer draagt. Zit er dan toch een liefdeshereniging aan te komen?

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder