Connect with us

Nieuwste

Rachel Hazes liegt dat ze zwart ziet over dochter Roxeanne

Rachel Hazes

Rachel Hazes en dochter Roxeanne spreken al jaren niet meer tegen elkaar. De zwarte weduwe beweert dat ze de ruzie probeerde op te lossen, maar dat Roxeanne daar niets van wil weten. Buren vertellen nu een heel ander verhaal. Waarom liegt Rachel hierover?

Het botert al jaren niet tussen moeder en dochter, maar Rachel zegt dat ze hoopt dat het toch weer goed komt.

Rachel zei: “Als Rox morgen bij mij voor de deur staat, is ze méér dan welkom. Mijn moederhart staat altijd open voor haar.” Ze beweert ook dat ze meerdere keren tevergeefs probeerde om de ruzie bij te leggen. “Ik heb meermaals contact met Rox gezocht, maar zij kiest ervoor dat niet te willen. Dat respecteer ik.”

Leugens

Buren leggen nu uit hoe de vork echt aan de steel zit. “Van de buren van Rox heb ik gehoord dat Ras daar wel eens post komt ophalen bij het hek en als Rox daar toevallig net loopt met Fender kijkt Rachel nog niet eens op! Ze kijkt Fender ook niet eens aan. Gebeurt wel vaker”, weet Yvonne Coldeweijer.