-

Nieuwste

Rachel Hazes liegt dat ze zwart ziet over dochter Roxeanne

Rachel Hazes

Rachel Hazes en dochter Roxeanne spreken al jaren niet meer tegen elkaar. De zwarte weduwe beweert dat ze de ruzie probeerde op te lossen, maar dat Roxeanne daar niets van wil weten. Buren vertellen nu een heel ander verhaal. Waarom liegt Rachel hierover?

Het botert al jaren niet tussen moeder en dochter, maar Rachel zegt dat ze hoopt dat het toch weer goed komt.

Rachel zei: “Als Rox morgen bij mij voor de deur staat, is ze méér dan welkom. Mijn moederhart staat altijd open voor haar.” Ze beweert ook dat ze meerdere keren tevergeefs probeerde om de ruzie bij te leggen. “Ik heb meermaals contact met Rox gezocht, maar zij kiest ervoor dat niet te willen. Dat respecteer ik.”

Leugens

Buren leggen nu uit hoe de vork echt aan de steel zit. “Van de buren van Rox heb ik gehoord dat Ras daar wel eens post komt ophalen bij het hek en als Rox daar toevallig net loopt met Fender kijkt Rachel nog niet eens op! Ze kijkt Fender ook niet eens aan. Gebeurt wel vaker”, weet Yvonne Coldeweijer.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder