Connect with us

Nieuwste

Net binnen: Wilfred Genee wil toch door met Vandaag Inside

Wilfred Genee

Wilfred Genee heeft nog niet besloten wat hij gaat doen nu zijn programma Vandaag Inside plotseling van de buis is. Hij reageert op BNR Nieuwsradio: “Geen flauw idee.”

Na uitglijder van Johan Derksen met zijn beroemde kaarsverhaal besloot de moppersnor om ermee te kappen. Uit solidariteit stopten ook Wilfred en René van der Gijp.

Wilfred kan er voorlopig nog niet teveel over zeggen: “Ik heb er natuurlijk over na zitten denken en ik word natuurlijk de hele tijd suf gebeld na dat persbericht. Ik moet voor mezelf alles nog even laten indalen eerlijk gezegd. Het is volgens mij twintig jaar tv voor mij geweest dat programma en ik kan er op dit moment eigenlijk niet zoveel over zeggen.”

Zijn kant van het verhaal

Wilfred zegt dat hij zeker nog wel zijn visie op de feiten zal geven. “Ik snap heel goed dat mensen mijn kant van het verhaal willen horen en wat ik er allemaal van vind. Dat zal ik binnenkort vast wel een keer doen, maar op dit moment voel ik dat nog even niet zo. Het is allemaal nog zo vers.”

En wat vindt hij er zelf van dat Vandaag Inside zo abrupt gestopt is? “Ik vind het zonde. Ik vind het jammer. Absoluut.”

Nog mogelijkheden

De talkshowhost vervolgt: “Ik denk dat er absoluut nog steeds mogelijkheden waren om met dit programma door te gaan. Die zijn er nu niet meer. Dat heeft natuurlijk ook met onszelf te maken. Op het moment dat Johan stopt, vind ik dat wij ook moeten stoppen. We zijn een team geweest en dan werkt het ook zo. Dat was ook de afspraak van het begin af aan.”

Volgens sommige waarnemers komt Vandaag Inside na een pauze, misschien zelfs al na de zomer, gewoon terug op de buis. De vraag is dan of dit met Johan Derksen zal zijn.