-

Nieuwste

Net binnen: Wilfred Genee wil toch door met Vandaag Inside

Wilfred Genee

Wilfred Genee heeft nog niet besloten wat hij gaat doen nu zijn programma Vandaag Inside plotseling van de buis is. Hij reageert op BNR Nieuwsradio: “Geen flauw idee.”

Na uitglijder van Johan Derksen met zijn beroemde kaarsverhaal besloot de moppersnor om ermee te kappen. Uit solidariteit stopten ook Wilfred en René van der Gijp.

Wilfred kan er voorlopig nog niet teveel over zeggen: “Ik heb er natuurlijk over na zitten denken en ik word natuurlijk de hele tijd suf gebeld na dat persbericht. Ik moet voor mezelf alles nog even laten indalen eerlijk gezegd. Het is volgens mij twintig jaar tv voor mij geweest dat programma en ik kan er op dit moment eigenlijk niet zoveel over zeggen.”

Zijn kant van het verhaal

Wilfred zegt dat hij zeker nog wel zijn visie op de feiten zal geven. “Ik snap heel goed dat mensen mijn kant van het verhaal willen horen en wat ik er allemaal van vind. Dat zal ik binnenkort vast wel een keer doen, maar op dit moment voel ik dat nog even niet zo. Het is allemaal nog zo vers.”

En wat vindt hij er zelf van dat Vandaag Inside zo abrupt gestopt is? “Ik vind het zonde. Ik vind het jammer. Absoluut.”

Nog mogelijkheden

De talkshowhost vervolgt: “Ik denk dat er absoluut nog steeds mogelijkheden waren om met dit programma door te gaan. Die zijn er nu niet meer. Dat heeft natuurlijk ook met onszelf te maken. Op het moment dat Johan stopt, vind ik dat wij ook moeten stoppen. We zijn een team geweest en dan werkt het ook zo. Dat was ook de afspraak van het begin af aan.”

Volgens sommige waarnemers komt Vandaag Inside na een pauze, misschien zelfs al na de zomer, gewoon terug op de buis. De vraag is dan of dit met Johan Derksen zal zijn.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder