Connect with us

Nieuwste

Net binnen: Wilfred Genee wil toch door met Vandaag Inside

Wilfred Genee

Wilfred Genee heeft nog niet besloten wat hij gaat doen nu zijn programma Vandaag Inside plotseling van de buis is. Hij reageert op BNR Nieuwsradio: “Geen flauw idee.”

Na uitglijder van Johan Derksen met zijn beroemde kaarsverhaal besloot de moppersnor om ermee te kappen. Uit solidariteit stopten ook Wilfred en René van der Gijp.

Wilfred kan er voorlopig nog niet teveel over zeggen: “Ik heb er natuurlijk over na zitten denken en ik word natuurlijk de hele tijd suf gebeld na dat persbericht. Ik moet voor mezelf alles nog even laten indalen eerlijk gezegd. Het is volgens mij twintig jaar tv voor mij geweest dat programma en ik kan er op dit moment eigenlijk niet zoveel over zeggen.”

Zijn kant van het verhaal

Wilfred zegt dat hij zeker nog wel zijn visie op de feiten zal geven. “Ik snap heel goed dat mensen mijn kant van het verhaal willen horen en wat ik er allemaal van vind. Dat zal ik binnenkort vast wel een keer doen, maar op dit moment voel ik dat nog even niet zo. Het is allemaal nog zo vers.”

En wat vindt hij er zelf van dat Vandaag Inside zo abrupt gestopt is? “Ik vind het zonde. Ik vind het jammer. Absoluut.”

Nog mogelijkheden

De talkshowhost vervolgt: “Ik denk dat er absoluut nog steeds mogelijkheden waren om met dit programma door te gaan. Die zijn er nu niet meer. Dat heeft natuurlijk ook met onszelf te maken. Op het moment dat Johan stopt, vind ik dat wij ook moeten stoppen. We zijn een team geweest en dan werkt het ook zo. Dat was ook de afspraak van het begin af aan.”

Volgens sommige waarnemers komt Vandaag Inside na een pauze, misschien zelfs al na de zomer, gewoon terug op de buis. De vraag is dan of dit met Johan Derksen zal zijn.

Nieuwste

Broer Marco Borsato klapt uit de school: ‘Beloofd te zwijgen’

Marco Borsato houdt al enkele maanden de lippen stijf. Ook broer Armando beloofde om te zwijgen. Nu klapt hij toch uit de school. “De juicekanalen krijgen ruimschoots de gelegenheid om artiesten te vernietigen.”

De afgelopen tijd vertoeft de zanger vooral in het buitenland. Momenteel trekt hij op de motor door Noorwegen. Dat doet hij met zijn jongste zoon. Voor het overige probeert Marco zoveel mogelijk onder de radar te blijven.

Armando zit erg in met zijn broer. “Het was een rumoerige tijd, zowel door corona als met mijn broer. Een vervelende tijd. Maar we hebben ons bootje drijvende kunnen houden. Nu gaat het eigenlijk heel goed met mij.”

Aanvankelijk wil hij niet antwoorden op de vraag hoe het nu met Marco gaat. “,Ik heb afgesproken daar niks over te zeggen, dus daar ga ik ook niks over zeggen.”

Ze willen hem kapot maken

Armando doet later alsnog een boekje open. “De juicekanalen krijgen ruimschoots de gelegenheid om artiesten te vernietigen. Er wordt geen hoor- en wederhoor meer toegepast, ik vind dat lastig. Daar heb ik wel moeite mee.” De showbizzwereld is volgens hem totaal veranderd met de intrede van die roddelkanalen. “De wereld gaat ook gewoon verder. We doen allemaal ons ding – ik ook. Ik blijf lekker werkzaam in die wereld.”

Lees verder

Nieuwste

André van Duin gaat trouwen met nieuwe liefde

André van Duin stapt in het huwelijksbootje met zijn veertien jaar jongere vriend Fernando. Hij zegt dat hij overtuigd is van hun geluk en dat ze ontzettend gelukkig zijn samen. Volgens hem gunt zijn overleden ex-man hem dit geluk zeker.

André had het na het overlijden van Martin niet meer voor mogelijk gehouden dat hij nog een nieuwe liefde zou vinden. Toch kwam dat geluk uit heel onverwachte hoek. Er begon plots iets te bloeien tussen hem en Fernando, een man met wie hij jarenlang had samengewerkt.

Trouwdag

De komiek hoopt dat zijn trouwdag met Fernando even mooi wordt als die met Martin. “Het is allemaal nog pril. We hebben dit kortgeleden naar elkaar uitgesproken en over de invulling gaan we nog wel nadenken. Maar het gaat gebeuren”, onthult hij aan Story.

Niet alleen voor de romantiek

Het huwelijk komt er niet alleen om de liefde te bezegelen. Van Duin was alles gewoon goed geregeld hebben. “„Ik wil geen risico nemen. Stel dat mij wat gebeurt, dan wil ik dat Fernando goed verzorgd achterblijft. Je gaat er eigenlijk vanuit dat de oudste partner het eerst komt te overlijden. We weten nu dat dat niet altijd het geval is. Daar had ik nooit rekening mee gehouden. Daar wil je ook niet bij stilstaan. Maar ik wil alles geregeld hebben, mocht het wel gebeuren.”

André geeft nog mee dat je ten volle van het leven moet genieten en dat doet hij nu met zijn Fernando.

Lees verder

Nieuwste

Kans dat Poetin kernwapen inzet met de dag groter

De toenemende problemen van Vladimir Poeten maken de inzet van een kernwapen met de dag groter. Dat zegt John Bolton, ambassadeur bij de VN en voormalig Amerikaans veiligheidsadviseur, tegen Sky News.

Bolton zegt dat Poetin in de grootste problemen ooit sinds het begin van de invasie in Oekraïne zit. De Russische president had altijd gedacht dat de annexatie van de vier regio’s in het land de basis zou leggen voor toekomstige grenzen. “Maar in werkelijkheid vechten de Russen nu op de ‘bodem van Rusland”, klinkt het.

Dit vergroot ook de problemen binnen de Russische politiek. Daardoor wordt het gebruik van een tactisch kernwapen gelijk groter. Tactische kernwapens zijn gemaakt voor militaire doelwitten op het slagveld.

Bolton geeft aan dat de reactie van de Verenigde Staten niet meteen een nucleaire optie moet zijn. Alles hangt wel af van wat Rusland concreet doet. “Maar ik denk wel dat Poetin dan een afscheidsbrief kan schrijven.”

Lees verder

Trending