Connect with us

Nieuwste

Jan Boskamp na plots overlijden kleinzoon: ‘Kom ik nooit meer te boven’

Johan Boskamp

Afgelopen november verloor Jan Boskamp (73) zijn kleinzoon Dennis (19). Jan is nog altijd kapot van verdriet, maar probeert zijn leven weer op te pikken.

Jan vertelt aan Story: “Het gaat langzaam beter met me, zolang ik maar niet alleen ben. Gelukkig is dat niet vaak het geval.” De voetbalanalist is nog altijd kapot van verdriet.

Hij vervolgt: “Het verdriet om het verlies van mijn kleinzoon kan ik nooit verwerken. Laten we het maar niet hebben over zijn doodsoorzaak. Mijn zoon Tom en zijn vrouw hebben het ontzettend moeilijk. Ze hebben zich lang sterk gehouden, maar een flinke terugval gekregen.”

Niet eerste drama

Jan heeft in het verleden wel meer drama’s moeten verwerken. Begin deze eeuw kwam zijn vrouw Jenny te overlijden aan de gevolgen van kanker. Nu is hij al jarenlang gelukkig met zijn nieuwe vriendin Lydia, met wij hij in de omgeving van Brussel samenwoont.

Ondertussen heeft Lydia hun huis wel verlaten. Ze woont al enkele weken bij haar dochter, maar ze zijn niet gescheiden. Jan legt uit: “We hebben lekkage thuis. De planken waren helemaal kromgetrokken, het was echt heel erg. Dus nu heb ik mijn bed in de woonkamer gezet. De bouwvakkers zijn bezig met renoveren. De nieuwe kachel en leidingen worden afgewerkt. Daarna gaan ze behangen, komen er nieuwe deuren en een vloer. Over een paar weken is ons huis weer bewoonbaar en komt Lydia gelukkig weer terug.”