Connect with us

Nieuwste

Nederlander op Mallorca springt van klif en komt om het leven

Mallorca kliffen

Op het Spaanse eiland Mallorca is donderdag een Nederlandse toerist om het leven gekomen nadat hij van een klif sprong. Het gaat om een 32-jarige man die overleed na een sprong van een klif van ongeveer 25 meter hoogte.

De man schatte de afstand verkeerd in. Hij sloeg tegen de rotsen aan en viel vervolgens in het water. Het ongeluk gebeurde onder de ogen van de zoon en de partner van de man. De partner was aan het filmen. Het drama deed zich voor in het zuiden van het eiland Malgrats. In de video zijn de geschokte reacties van de omstanders duidelijk te horen.

De Guardia Civil spoorde het lichaam op en experts trachten het nu te bergen. De partner en andere getuigen krijgen slachtofferhulp. Een woordvoerster laat weten dat zij donderdagavond nog geen hulpverzoek kregen.