Connect with us

Nieuwste

Kijkers verward door Hélène Hendriks die tegelijk live is op twee zenders

Helene Hendriks

Gisterenavond was Hélène Hendriks live te zien in twee verschillende televisieshows. Dat is natuurlijk compleet onmogelijk. Maar de presentatrice heeft daar een eenvoudige uitleg voor.

Rond 20 uur deed Hélène donderdagavond de presentatie van HLF8 op SBS6 en de voorbeschouwing van Feyenoord tegen Olympique Marseille op Veronica. Dat was zogezegd tegelijk live, maar dat kan natuurlijk niet.

De presentatrice schept nu duidelijkheid. Voor een keertje was HLF8 niet live, maar reeds ’s middags opgenomen. “Het is een beetje gek als je op twee zenders bent, maar vandaar dat deze dus niet live is”, legt ze uit.

Hélène is de vervangster van Johnny de Mol bij HLF8, nadat die opstapte wegens nieuwe aantijgingen over seksueel misbruik. Een vrouw beklaagt zich er anoniem over dat ze misbruikt is door de presentator. Johnny ontkent alles, maar door de beschuldigingen is het voor hem onmogelijk om nog met zijn gezicht op televisie te komen.