-

Nieuwste

Koen Kardashian doet heftige onthulling: ‘Kleine drie ton opgesnoven’

Koen Pieter van Dijk, die voorheen door het leven ging als Koen Kardashian, moet geopereerd worden om zijn neusschot te laten vernieuwen.

Vanwege zijn drugsverslaving heeft hij een groot gat van vier centimeter in zijn neusschot. Hij vertelt: “Ik heb een kleine drie ton opgesnoven.”

Eerder werd hij opgenomen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika om van zijn verslaving af te komen. Ondertussen gaat het beter, maar hij geeft toe dat hij af en toe nog weleens een terugval heeft.

Koen Kardashian

In gesprek met LINDA onthult Koen: “Net als ieder ander mens heb ik weleens een slechte dag en op die dagen moet ik niet om negen uur ’s avonds in een sterrentent aan de bar gaan zitten. Dan gaat het fout.”

Koen wil absoluut niet terug naar de vroegere situatie. Na zijn ontslag uit de kliniek ging hij onder het mes voor een nieuw neustussenschot.

Het was een moeilijke operatie van vijf uur lang. “Die arts keek met een zaklamp in mijn neus en zei: dit is geen slijtage, dit is een gat van 4 centimeter.”

De gevallen realityster voegt er nog aan toe: “Ze konden het alleen repareren door wat bot en kraakbeen uit een van mijn ribben te halen.”

Koen Kardashian

Hoeveel moet een mens dan snuiven om zijn tussenschot zo naar de verdoemenis te helpen? Koen weet het antwoordt: “Veel, ik denk dat ik een kleine drie ton heb opgesnoven.”

De man liet tijdens de opnames van Special Forces ook weten dat hij zijn alterego Koen Kardashian voorgoed achter zich laat.

Koen Kardashian

Hij wil niets meer te maken hebben met zijn vorige leven. “Koen Kardashian is d00d. Ik vind dit een heel mooi moment om met een frisse start te beginnen als Koen Pieter van Dijk.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder