Connect with us

Nieuwste

Koen Kardashian doet heftige onthulling: ‘Kleine drie ton opgesnoven’

Koen Pieter van Dijk, die voorheen door het leven ging als Koen Kardashian, moet geopereerd worden om zijn neusschot te laten vernieuwen.

Vanwege zijn drugsverslaving heeft hij een groot gat van vier centimeter in zijn neusschot. Hij vertelt: “Ik heb een kleine drie ton opgesnoven.”

Eerder werd hij opgenomen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika om van zijn verslaving af te komen. Ondertussen gaat het beter, maar hij geeft toe dat hij af en toe nog weleens een terugval heeft.

Koen Kardashian

In gesprek met LINDA onthult Koen: “Net als ieder ander mens heb ik weleens een slechte dag en op die dagen moet ik niet om negen uur ’s avonds in een sterrentent aan de bar gaan zitten. Dan gaat het fout.”

Koen wil absoluut niet terug naar de vroegere situatie. Na zijn ontslag uit de kliniek ging hij onder het mes voor een nieuw neustussenschot.

Het was een moeilijke operatie van vijf uur lang. “Die arts keek met een zaklamp in mijn neus en zei: dit is geen slijtage, dit is een gat van 4 centimeter.”

De gevallen realityster voegt er nog aan toe: “Ze konden het alleen repareren door wat bot en kraakbeen uit een van mijn ribben te halen.”

Koen Kardashian

Hoeveel moet een mens dan snuiven om zijn tussenschot zo naar de verdoemenis te helpen? Koen weet het antwoordt: “Veel, ik denk dat ik een kleine drie ton heb opgesnoven.”

De man liet tijdens de opnames van Special Forces ook weten dat hij zijn alterego Koen Kardashian voorgoed achter zich laat.

Koen Kardashian

Hij wil niets meer te maken hebben met zijn vorige leven. “Koen Kardashian is d00d. Ik vind dit een heel mooi moment om met een frisse start te beginnen als Koen Pieter van Dijk.”