Connect with us

Nieuwste

John de Mol schuift maandag aan bij tafel Vandaag Inside

John de Mol

Jordi Versteegden, mediaverslaggever van De Telegraaf, zegt dat het heel sterk zou zijn als John de Mol maandag aan de tafel van Vandaag Inside aanschuift.

Tijdens de laatste aflevering van Vandaag Inside twee weken terug zat Angela de Jong nog aan tafel. Ook zij is komende week van de partij. Maandag alvast niet. Dan moet ze immers een column schrijven over de talkshow.

John de Mol

Maar wie zou er dan wel moeten aanschuiven? Jordi vindt dat John de Mol moet komen. Hoewel hij zich niet publiekelijk uitsprak over de kaarsrel, is hij wel de man die de touwtjes in handen heeft.

Jordi vindt dat het hoogtijd is dat John zich uitspreekt. “We hebben nu Marco Louwerens gehad en Paul Römer, laat John de Mol er dan nu maar lekker zitten.” Dat zou dan niet de eerste keer zijn dat John te gast is bij Vandaag Inside. “Die heeft in het verleden wel eens vaker daar gezeten. Toen om te lachen en nu is er toch wel iets aan de hand.”

De mediaverslaggever vindt dat dit ook voor hemzelf heel goed zou zijn. “We weten ook dat John de laatste tijd onder vuur ligt. Dat wil hij niet, maar helaas: dat is niet zo. Zijn geloofwaardigheid staat wat dat betreft ook op het spel. Ik zou het echt te gek vinden als hij maandag gewoon tussen de heren gaat zitten.”