Connect with us

Nieuwste

Heftig gerucht: ‘Echtgenoot van Chantal Janzen gaat vreemd’

Chantal Janzen

Presentatrice Chantal Janzen is al jaar en dag getrouwd met Marco Geeratz. Samen hebben ze ook twee kinderen. Hoewel ze vaak gelukkige kiekjes deelt op Instagram, hangen er toch donderwolken boven hun huwelijk. Marco zou niet altijd zo trouw zijn. Dat beweren bronnen van het showbizzkanaal Juicechannel.

Marco zou volgens deze bronnen een vaste kamer hebben in het Van Gogh Hotel in Amsterdam. Het gezin Janzen woont vlakbij. 9 van de 10 komt hij in sportkleding opdagen en na anderhalf uur vertrekt hij dan weer. “Geeratz houdt er dus van om met andere dames naar een hotel te gaan. Hij komt vaak weer terug met dezelfde dames”, klinkt het.

Advocaten

Ook voert hij via de sociale media weleens pikante gesprekken met andere vrouwen. “Marco heeft deze dame ontmoet tijdens het uitgaan en is haar later gaan volgen op Twitter. Daar is het contact verder gegaan.” De man wil natuurlijk niet dat deze gesprekken in de openbaarheid komen. “Hij heeft haar namelijk gedreigd om haar mond te houden, anders stapte hij naar advocaten”, weet het kanaal.