Connect with us

Nieuwste

Grootste angst zangeres S10: ‘Bang dat tieten eruit floepen’

S10

Zangeres S10 blikt tevreden terug op haar eerste optredens in Turijn. Toch sloeg haar de schrik om het lijf vanwege haar kleding. Ze was namelijk bang dat haar jasje, waaronder ze verder niets aan heeft, zou opengaan.

Toen ze voor de eerste keer haar liedje De Diepte bracht voor de microfoon, vertelde S10 in de perszaal dat ze best stress had. “Ik had niet door dat iedereen mij hoorde”, lacht ze.

Gewaagd jasje

De zangeres legt uit: “Ik had een beetje stress. Ik heb hier niets onder en ik was niet helemaal gefocust en een beetje nerveus de eerste keer. Toen dacht ik: wat zou er gebeuren als mijn jasje openvliegt of iets dergelijks.” Bij de tweede en derde repetitie verdween de bezorgdheid. “Want als het gebeurt kan ik er toch niets aan doen.”

Zwarte outfit

Tijdens het Eurovisie Songfestival draagt S10 een compleet zwarte outfit van Viktor & Rolf. Aan de voorzijde is het jasje kort, waardoor je haar blote buik kunt zien.