Connect with us

Nieuwste

Hartverscheurende beelden: Britt Dekker deelt verschrikkelijk nieuws

Britt Dekker

Britt Dekker heeft afscheid moeten nemen van haar veulen Patton. Het zenuwstelsel van het paard was zo zwaar aangetast dat het nooit meer normaal zou kunnen lopen. In het belang van het dier is daarom besloten om het te laten inslapen.

“Vanaf woensdag hebben we er alles aan gedaan om de situatie van Patton te verbeteren. Van de allerbeste artsen tot de alternatieve geneeskunde. Helaas is hij sinds woensdag niet meer opgestaan en werd zijn situatie slechter”, laat Dekker weten bij enkele ontroerende kiekjes.

“Het liefste zoek je net zo lang door tot je je laatste euro verspild hebt als dat nodig zou zijn voor een herstel en leuk paardenleven voor hem. Alleen dit zou nooit meer mogelijk zijn”, vervolgt de presentatrice.

Zondag had de amazone haar zorgen al geuit op Instagram. Afgelopen woensdag kreeg ze te horen dat het paard niet meer wilde opstaan. “Ik ben ten einde raad en ik wilde dit eigenlijk niet posten maar doe het toch in de hoop dat er iemand is die zoiets soortgelijks heeft meegemaakt. Al jullie gedachtes en informatie is heel erg welkom”, liet Dekker toen weten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)