Connect with us

Economie

Poging Gordon na relatiebreuk met Gavin resulteert in ziekenhuisopname

Het leven van de Nederlandse volkszanger Gordon is momenteel alles behalve makkelijk te noemen.

Zijn huwelijk is onlangs op de klippen gelopen en het drama dat daarmee gepaard gaat wordt breed uitgemeten in de media. Zelfs de kersverse singles lijken het drama nog eens extra aan te wakkeren.

De ex-verloofde van Gordon, Gavin Rozario, beschuldigde de zanger van allerlei zaken in een interview met Privé dat maar liefst acht pagina’s lang was.

Gordon reageerde via Instagram met bewijzen en een ellenlange tekst. Hierdoor lijkt het alsof Gordon heeft geleerd van Gavin hoe hij zijn verhaal het beste kan vertellen. Het is echter de vraag hoe lang Gordon dit volhoudt.

Gordon lijkt zich momenteel te willen richten op de toekomst en het verleden achter zich te willen laten.

Op Instagram deelt hij foto’s van zijn privévliegtuig dat hem en een groep vrienden, waaronder Prins Bernhard en DJ Don Diablo, naar Baku brengt voor een grote DJ-show.

In zijn Instagram Story is te zien hoe gelukkig de zanger is terwijl hij met iedereen poseert. Hij benadrukt hoe belangrijk het is om je te omringen met leuke mensen en noemt daarbij specifiek Don Diablo, Prins Bernhard en Roos Krstn.

Het is begrijpelijk dat Gordon het verleden achter zich wil laten en zich wil richten op de toekomst.

Het is echter de vraag of het verstandig is om via social media te reageren op de beschuldigingen van Gavin. Deze beschuldigingen zijn namelijk behoorlijk heftig.

Zo beweert Gavin dat Gordon hem heeft bedre!gd en dat hij gedre!gd heeft zijn leven te beëindigen als een soort chantage.

Gavin beweert ook dat Gordon hem heeft opgelicht en dat hij van plan was om zijn ex-verloofde financieel uit te buiten.

Als klap op de vuurpijl plaatste Gavin op Instagram een foto waarop hij een bordje vasthoudt met de tekst ‘Daddy Hunter’. Hiermee zou hij volgens Gordon hebben willen aangeven dat hij op zoek was naar vermogende mannen als slacht0ffers.

Gordon ontkent alle beschuldigingen van Gavin met klem en beweert juist dat het Gavin is die kampt met dr*gsproblemen.
Gordon

Volgens Gordon trof hij zijn ex-verloofde aan in een staat van totale ellende en dr*gsgebruik. Dit was voor hem de reden om weg te gaan, omdat hij zich ernstige zorgen maakte over de toestand van zijn ex-verloofde.
Gordon

Het is begrijpelijk dat Gordon boos en gefrustreerd is over deze beschuldigingen, maar het is de vraag of het verstandig is om via social media te reageren op deze aantijgingen.
Gordon

Het is belangrijk om te beseffen dat social media geen plaats is om c0nflicten op te lossen. Hoewel het begrijpelijk is dat Gordon zijn kant van het verhaal wil laten horen en de beschuldigingen van Gavin wil weerleggen, kan dit ook tegen hem werken.
Gordon