Connect with us

Nieuwste

Harry Mens (75) vindt opnieuw geluk in de liefde bij 35 jaar jongere Chanel

Harry Mens

Met Koningsdag vertelde Harry Mens (75) al aan De Telegraaf dat hij opnieuw gelukkig is in de liefde. Toen stelde hij de 35 jaar jongere Chanel Lohuis voor en hij bevestigde dat het zijn nieuwe vriendin is. “Hopelijk is het een blijvertje”, klonk het toen. In het radioprogramma van Wilfred Genee, The Friday Move, zegt de presentator van Business Class dat het nog altijd grote liefde is.

Harry zei: “Gaat uitstekend. Maar daar wou ik weinig over zeggen, het is nog pril, een week of tien. Ik ben heel blij.”

De presentator is vader van vijf dochters. Chanel heeft zelf drie kinderen. Het gesprek tussen Wilfred, Harry en advocaat Sébas Diekstra ging eerder over sterilisatie. “Stel je voor dat er iets gebeurt en je krijgt een nieuwe vrouw en je wilt een kind”, zei Harry daarover. Voorlopig is Harry niet van plan om zich te laten steriliseren.

Op de kritiek dat de blondine alleen op zijn geld uit is, reageerde Harry: “Ze heeft mijn geld niet nodig.”