-

Nieuwste

Fans geven kaarten voor Glennis Grace gratis weg: ‘Niemand wil nog gaan’

Glennis Grace

De zangcarrière van Glennis Grace zit compleet in het slop. Ze verliest steeds meer fans en kan geen zaal meer vol krijgen. Mensen geven kaartjes voor haar concerten nu zelfs gratis weg.

Twee maanden na het zware geweld in een supermarkt in Amsterdam begon Glennis Grace weer op te treden. Algauw bleek dat de ticketverkoop niet echt lekker liep. Tijdens haar eerste optreden was de zaal amper voor een derde gevuld.

Lege zalen

Geen goede start voor de zangeres. De meeste fans die er wel waren, kwamen uit Duitsland. Zij waren niet op de hoogte van de gewelddadige feiten. “Nee, nee. Vechten, echt waar?”, klonk het verbijsterd.

En de Nederlanders die er wel waren, kon je nauwelijks fans noemen. Die gingen naar het concert omdat ze al een kaartje hadden.

Gratis tickets

Alsmaar meer Nederlanders spugen Glennis uit. Niemand wil nog een concert van haar bijwonen. Mensen doen hun kaartjes massaal van de hand. Meestal krijgen ze er geen geld meer voor. Daarom worden ze maar gratis weggegeven.

Iemand schrijft op Facebook: “GRATIS. Wie o wie wil er naar Glennis Grace in Amstelveen?” Het gaat om een concert eind mei. Het lijkt erop dat de carrière van Glennis nu toch echt ten einde is.

Glennis Grace

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder