Connect with us

Nieuwste

Fans geven kaarten voor Glennis Grace gratis weg: ‘Niemand wil nog gaan’

Glennis Grace

De zangcarrière van Glennis Grace zit compleet in het slop. Ze verliest steeds meer fans en kan geen zaal meer vol krijgen. Mensen geven kaartjes voor haar concerten nu zelfs gratis weg.

Twee maanden na het zware geweld in een supermarkt in Amsterdam begon Glennis Grace weer op te treden. Algauw bleek dat de ticketverkoop niet echt lekker liep. Tijdens haar eerste optreden was de zaal amper voor een derde gevuld.

Lege zalen

Geen goede start voor de zangeres. De meeste fans die er wel waren, kwamen uit Duitsland. Zij waren niet op de hoogte van de gewelddadige feiten. “Nee, nee. Vechten, echt waar?”, klonk het verbijsterd.

En de Nederlanders die er wel waren, kon je nauwelijks fans noemen. Die gingen naar het concert omdat ze al een kaartje hadden.

Gratis tickets

Alsmaar meer Nederlanders spugen Glennis uit. Niemand wil nog een concert van haar bijwonen. Mensen doen hun kaartjes massaal van de hand. Meestal krijgen ze er geen geld meer voor. Daarom worden ze maar gratis weggegeven.

Iemand schrijft op Facebook: “GRATIS. Wie o wie wil er naar Glennis Grace in Amstelveen?” Het gaat om een concert eind mei. Het lijkt erop dat de carrière van Glennis nu toch echt ten einde is.

Glennis Grace