Connect with us

Nieuwste

Doorgedraaide Glennis Grace nu ook slaags met journalist

Glennis Grace

Glennis Grace is furieus op De Telegraaf nadat de krant schreef dat haar clubtour allesbehalve uitverkocht is. De zangeres reageert gepikeerd en schreeuwt het uit dat er voor Utrecht geen tickets meer zijn.

Na een spoor van vernieling in de Jumbo, enkele nachtjes politiecel en een gezapige vakantie op Curaçao, breekt vanavond eindelijk het grote moment aan. Glennis Grace staat nog eens op een podium. Ze treedt op in Venlo waar het haar niet lukte om de kleine concertzaal te vullen. Meer nog: er is nog plek zat voor haar ganse knokploeg en hun respectievelijke families.

Excuusvideo

Mediajournalist van De Telegraaf Jordi Versteegden, denkt dat de excuusvideo van Glennis alleen maar bedoeld was om de kaartverkoop aan te zwengelen. “Ik vond die video wel heel opvallend. Ik dacht echt: je clubtour is niet uitverkocht, dit is gewoon je straatje schoonvegen.”

Ook valt het Jordi op dat er nog zoveel kaarten zijn voor haar optreden in Venlo. “Ik ken die club in Venlo en daar is helemaal niet zoveel ruimte. Ik vraag me af wat voor show dat gaat worden.”

Flink de klos

Telegraaf-presentator Wilson Boldewijn denkt dat Glennis het wel kan schudden. “Heeft Glennis zich wel goed genoeg gerealiseerd dat haar imago toch best wel een beetje zorgelijk was? Ze stond al als pittig bekend en na die Jumbo-rel was het heel erg van: ‘Ik zeg niks!’ Ze heeft het niet zo heel erg goed aangepakt, lijkt wel.”

Vuilgebekte Glennis Grace haalt uit

Glennis reageert woedend op de beelden van De Telegraaf en valt de journalisten persoonlijk aan. “Je bent zo simpel als wat als je dit soort kanalen gelooft en volgt. Maar ja, kan jij ook niks aan doen. Gevalletje als baby door je ouders laten (….) tjallas (….) ✌🏽”

De woorden die Glennis gebruikte tegenover juicekanaal Reality FBI waren zo heftig, dat ze geblurd moesten worden. “Ik heb de wat minder leuke woorden geblurd.”