-

Nieuwste

Doorgedraaide Glennis Grace nu ook slaags met journalist

Glennis Grace

Glennis Grace is furieus op De Telegraaf nadat de krant schreef dat haar clubtour allesbehalve uitverkocht is. De zangeres reageert gepikeerd en schreeuwt het uit dat er voor Utrecht geen tickets meer zijn.

Na een spoor van vernieling in de Jumbo, enkele nachtjes politiecel en een gezapige vakantie op Curaçao, breekt vanavond eindelijk het grote moment aan. Glennis Grace staat nog eens op een podium. Ze treedt op in Venlo waar het haar niet lukte om de kleine concertzaal te vullen. Meer nog: er is nog plek zat voor haar ganse knokploeg en hun respectievelijke families.

Excuusvideo

Mediajournalist van De Telegraaf Jordi Versteegden, denkt dat de excuusvideo van Glennis alleen maar bedoeld was om de kaartverkoop aan te zwengelen. “Ik vond die video wel heel opvallend. Ik dacht echt: je clubtour is niet uitverkocht, dit is gewoon je straatje schoonvegen.”

Ook valt het Jordi op dat er nog zoveel kaarten zijn voor haar optreden in Venlo. “Ik ken die club in Venlo en daar is helemaal niet zoveel ruimte. Ik vraag me af wat voor show dat gaat worden.”

Flink de klos

Telegraaf-presentator Wilson Boldewijn denkt dat Glennis het wel kan schudden. “Heeft Glennis zich wel goed genoeg gerealiseerd dat haar imago toch best wel een beetje zorgelijk was? Ze stond al als pittig bekend en na die Jumbo-rel was het heel erg van: ‘Ik zeg niks!’ Ze heeft het niet zo heel erg goed aangepakt, lijkt wel.”

Vuilgebekte Glennis Grace haalt uit

Glennis reageert woedend op de beelden van De Telegraaf en valt de journalisten persoonlijk aan. “Je bent zo simpel als wat als je dit soort kanalen gelooft en volgt. Maar ja, kan jij ook niks aan doen. Gevalletje als baby door je ouders laten (….) tjallas (….) ✌?”

De woorden die Glennis gebruikte tegenover juicekanaal Reality FBI waren zo heftig, dat ze geblurd moesten worden. “Ik heb de wat minder leuke woorden geblurd.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder