Connect with us

Nieuwste

OM daagt Glennis Grace voor de rechter wegens zware mishandeling

Glennis Grace

Op 26 oktober moet zangeres Glennis Grace zich voor de rechtbank verantwoorden. Het Openbaar Ministerie daagt de zangeres voor de rechter op verdenking van mishandeling en geweldpleging met voorbedachten rade in de Jumbo in Amsterdam.

Het OM besloot om zeven personen te vervolgen voor het geweld in de supermarkt op 12 februari. Glennis Grace en nog vier meerderjarige verdachten komen voor de gewone rechter. Twee minderjarigen moeten op 27 oktober voor de kinderrechter verschijnen.

Begin februari is Glennis aangehouden wegens een incident van zwaar geweld in een Jumbo. Verschillende medewerkers van de supermarkt zijn mishandeld en bedreigd. Een ooggetuige deed indertijd het verhaal: “Medewerkers werden geschopt en geslagen en een van hen had zelfs een bloedneus.” De zangeres zat toen ook enkele dagen in de cel.

Glennis bood pas na enige tijd haar excuses aan, maar het kostte haar wel haar rol in het televisieprogramma Beste Zangers. Sindsdien zit haar zangcarrière helemaal in het slop.