-

Nieuwste

Erica Meiland over emotionele hereniging met doodzieke Nadège

Erica en Martien Meiland

De voormalig huishoudster van de Meilandjes, Nadège, maakte begin maart bekend dat ze aan darmkanker lijdt. De familie Meiland was helemaal ondersteboven van het nieuws. Ze leven dan ook heel erg met haar mee. Erica Meiland onthult nu dat de hereniging ondertussen heeft plaatsgevonden.

Vorige zondag keerden ze terug naar Chateau Marillaux in Frankrijk. De familie moest daar zijn met het oog op de sleuteloverdracht. Ze profiteerden van hun verblijf in Frankrijk om te herenigen met schoonmaakster Nadège.

Hoewel ze indertijd uit elkaar gingen met ruzie, bleven ze van beide kanten toch hopen op een verzoening. Een tijdje terug zei Erica al: “Wij gaan nog afscheid nemen van het chateau voor de overdracht. Dat zal waarschijnlijk in mei zijn. Dan komt ze naar ons toe, ik nodig haar uit. Maar als dat niet gaat, dan gaan we naar haar huis toe.” En dat is nu ook gebeurd.

Verzoening

Erica onthult dat ze elkaar dus opnieuw zagen. De realityster zegt dat Nadège dolgelukkig was om hen terug te zien. Tijdens de hereniging stroomden de traantjes rijkelijk. “Best emotioneel allemaal”, geeft Erica toe.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder