Connect with us

Nieuwste

Ed Sheeran in het grootste geheim vader geworden

Ed Sheeran

Ed Sheeran en zijn vrouw Cherry Seaborn zijn de trotse ouders van een tweede dochtertje. De Britse zanger deelde het nieuws op zijn social media. Het was door niemand geweten dat zijn vrouw opnieuw zwanger was.

Bij een foto van babysokjes schrijft de zanger: “We wilden jullie even laten weten dat we nog een prachtig meisje hebben gekregen. We zijn zo verliefd op haar. En we zijn zo trots om nu een familie van 4 te zijn.” Sheeran wilde wel nog niet zeggen hoe het meisje heet.

Sheeran en zijn vrouw maakten in september 2020 wereldkundig dat ze ouders waren geworden van dochter Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Ook toen maakte hij het nieuws bekend met een foto van babysokjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ed Sheeran (@teddysphotos)