Connect with us

Nieuwste

Gerard Joling haalt uit: “Kijk naar zijn ogen, die staan heel wazig”

Gerard Joling heeft in een uitzending van Shownieuws uitgehaald naar Duncan Laurence en zijn houding. Volgens Joling hangt Duncan de diva uit en is hij ongelofelijk naast zijn schoenen gaan lopen.

Joling beweert dat Duncan alleen nog maar in het Engels geïnterviewd wil worden en dat zijn ogen heel wazig staan. Hij vergelijkt hem zelfs met iemand die aan drugs zit.

Jolings kritiek op Duncan komt niet uit de lucht vallen. Er is de laatste tijd steeds meer kritiek op Duncan en zijn mentorschap van Songfestivalduo Mia & Dion.

Velen vinden dat hij zijn verantwoordelijkheid heeft verzaakt en zich arrogant opstelt. Angela de Jong liet zich bijvoorbeeld al eerder verbijsterd uit over zijn gedrag.

Duncan reageerde op Instagram na het tweede valse optreden van Mia & Dion. Hij sprak zijn dank uit voor de kans om het liedje in een speciale uitvoering te kunnen spelen en bedankte iedereen voor de liefde en het vertrouwen.

Dion Cooper, een van de leden van het duo, liet weten dat hij het een mooi gesprek vond bij talkshow Khalid & Sophie.

Het is niet de eerste keer dat Gerard Joling kritiek uit op een collega in de showbizzwereld. Hij staat erom bekend dat hij zijn mening niet onder stoelen of banken steekt en zijn uitgesproken karakter heeft hem een flinke fanbase opgeleverd.