-

Nieuwste

Gerard Joling haalt uit: “Kijk naar zijn ogen, die staan heel wazig”

Gerard Joling heeft in een uitzending van Shownieuws uitgehaald naar Duncan Laurence en zijn houding. Volgens Joling hangt Duncan de diva uit en is hij ongelofelijk naast zijn schoenen gaan lopen.

Joling beweert dat Duncan alleen nog maar in het Engels geïnterviewd wil worden en dat zijn ogen heel wazig staan. Hij vergelijkt hem zelfs met iemand die aan drugs zit.

Jolings kritiek op Duncan komt niet uit de lucht vallen. Er is de laatste tijd steeds meer kritiek op Duncan en zijn mentorschap van Songfestivalduo Mia & Dion.

Velen vinden dat hij zijn verantwoordelijkheid heeft verzaakt en zich arrogant opstelt. Angela de Jong liet zich bijvoorbeeld al eerder verbijsterd uit over zijn gedrag.

Duncan reageerde op Instagram na het tweede valse optreden van Mia & Dion. Hij sprak zijn dank uit voor de kans om het liedje in een speciale uitvoering te kunnen spelen en bedankte iedereen voor de liefde en het vertrouwen.

Dion Cooper, een van de leden van het duo, liet weten dat hij het een mooi gesprek vond bij talkshow Khalid & Sophie.

Het is niet de eerste keer dat Gerard Joling kritiek uit op een collega in de showbizzwereld. Hij staat erom bekend dat hij zijn mening niet onder stoelen of banken steekt en zijn uitgesproken karakter heeft hem een flinke fanbase opgeleverd.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder