Connect with us

Nieuwste

Dave Roelvink opent eigen afkickkliniek na drank- en drugsverslaving

Dave Roelvink

Het is voor velen geen verrassing meer dat Dave Roelvink een heftige periode achter de rug heeft. De realityster biecht nu op dat hij kampte met een zware drank- en drugsverslaving. Hij zocht professionele hulp en nu begint hij samen met Reda Saleh en Najib Amhali een eigen afkickkliniek.

Dave onthult dat hij zich een lange periode ellendig voelde. “Ik ben heel ver van mezelf verwijderd geweest. Ik heb de mensen om mij heen pijn gedaan en de verkeerde keuzes gemaakt. Gelukkig heb ik mezelf twee jaar geleden in de spiegel aangekeken en besloten dat dit zo niet verder kon. Ik heb professionele hulp gezocht en ben naar een kliniek gegaan. Gelukkig met succes!”

De ware reden voor zijn drugsverslaving geeft hij niet mee, maar het had te maken met zijn bekendheid op jonge leeftijd. “Iedereen heeft een mening over je. Ik kon heel slecht met mijn gevoel en emoties omgaan. In de drank en drugs vond ik mijn verdovingsmiddel. Ik wilde in een roes blijven leven en niet geconfronteerd worden met de werkelijkheid.”

Anderen helpen

Om anderen te helpen met verslavingsproblemen opent hij een eigen afkickkliniek: Recovery Mental Health Care. De realityster roept iedereen met een verslaving op om hulp te zoeken. “Het herstel wat ik heb gevonden is het mooiste cadeautje wat ik mezelf heb gegeven. Ik kan een goede vader en zoon zijn en een lieve vriend voor mijn vriendin. Ik voel mij bovendien ontzettend gelukkig. Twee jaar geleden had ik niet meer de hoop dat ik mij zo zou voelen zoals ik mij nu voel.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)