-

Nieuwste

Beste Zangers Live cancelt Glennis Grace wegens asociaal gedrag

Glennis Grace

Glennis Grace is uitgesloten van het evenement Beste Zangers Live. Dat maakte de organisatie maandag bekend. “Beste Zangers staat voor verbinding door middel van muziek en interactie met elkaar (artiest en publiek). Op dit moment kunnen we dit niet waarborgen met Glennis Grace in de line-up.”

Het bericht op Facebook vervolgt: “We voelen dat deze editie van Beste Zangers Live te vroeg komt om een optreden van Glennis ten volle tot zijn recht te laten komen. Morgen zullen wij een vervangende naam aankondigen.”

De mededeling verwijst natuurlijk naar het geweldsincident in de Jumbo in de Jordaan, waarvoor de zangeres enkele nachtjes in de cel moest brommen.

Beste Zangers Live gaat op 13 en 14 mei door in Rotterdam Ahoy. Rolf Sanchez, Julia Zahra en Emma Heesters zijn enkele van de aangekondigde artiesten.

Glennis Grace niet blij

Glennis Grace kan niet lachen met de beslissing. Haar management laat aan RTL Boulevard weten: “Dat juist het tv-programma dat zorgde voor een doorbraak in haar carrière haar optreden annuleert, vindt de zangeres erg pijnlijk.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder