Connect with us

Nieuwste

Beste Zangers Live cancelt Glennis Grace wegens asociaal gedrag

Glennis Grace

Glennis Grace is uitgesloten van het evenement Beste Zangers Live. Dat maakte de organisatie maandag bekend. “Beste Zangers staat voor verbinding door middel van muziek en interactie met elkaar (artiest en publiek). Op dit moment kunnen we dit niet waarborgen met Glennis Grace in de line-up.”

Het bericht op Facebook vervolgt: “We voelen dat deze editie van Beste Zangers Live te vroeg komt om een optreden van Glennis ten volle tot zijn recht te laten komen. Morgen zullen wij een vervangende naam aankondigen.”

De mededeling verwijst natuurlijk naar het geweldsincident in de Jumbo in de Jordaan, waarvoor de zangeres enkele nachtjes in de cel moest brommen.

Beste Zangers Live gaat op 13 en 14 mei door in Rotterdam Ahoy. Rolf Sanchez, Julia Zahra en Emma Heesters zijn enkele van de aangekondigde artiesten.

Glennis Grace niet blij

Glennis Grace kan niet lachen met de beslissing. Haar management laat aan RTL Boulevard weten: “Dat juist het tv-programma dat zorgde voor een doorbraak in haar carrière haar optreden annuleert, vindt de zangeres erg pijnlijk.”