Connect with us

Nieuwste

Beelden: René gratis naar stripclub als beloning comeback Vandaag Inside

René van der Gijp

De heren van VI kozen ervoor om zich even in de luwte te houden na het stopzetten van Vandaag Inside. Verslaggever Jeroen Holtrop van PowNews besloot om René van der Gijp te verrassen bij zijn woning in Dordrecht.

Jeroen moest even geduld uitoefenen, maar dan had hij geluk. Daar stond René in casual outfit met een pakje sigaretten in zijn hand. Hij overhandigde hem een waardebon voor een stripclub van 2.000 euro. Als Vandaag Inside terugkeert met Vandaag Inside mag René het bedrag daar naar eigen goeddunken spenderen. De Rotterdamse club mist René ontzettend hard.

Jeroen steekt van wal: “Dit is namens de OQ in Rotterdam. Die willen jou een waardecheque van 2.000 euro overhandigen als jij maandag weer aanschuift.”

René heel blij

René pakt het sportief op. “Oh, wat leuk. Ja, ik moet jou heel eerlijk zeggen: ik heb me er een beetje van afzijdig gehouden. Volgens mij moest Johan vandaag ergens naartoe. Die moest vandaag naar? Laren ofzo hè? Die zou vandaag met John gaan praten. Ik ben zondag wel geweest, maar daarna heb ik niks meer gehoord.”

Of hij maandag weer gewoon aan de talkshowtafel zit? “Ik denk het wel. Ik ga er wel van uit, ja.” René vindt de hele kaarsrel maar belachelijk. “Gedoe om niks, ja. Om een verhaal dat niet bestaat, hahaha! Ja, wat moet je ermee?”